Arkadaşlar çok duyuyorum böyle ayrıntılı ultrasonda bebeğin cinsiyeti değişen oldumu hiç yazarsanız sevinirim alışveriş için beklem mi lazım bilemedim☺️
Ayrıntılı ultrasoda cinsiyeti değişen oldumu🙈
Bence alışveriş için detaylı usg bekleyin 😊 15. Haftada doktorum erkek demişti,21. Haftada detaylıda kız olduğu kesinleşti
Merhabalar 16. Haftamda erkek denildi 20. Haftamda kız, detaylı ultrasonda erkek olduğu kesinleşti. Rabbim sağlıkla hayırla dünyaya gelmelerini nasip eylesin. 🌸
Tubatgn İkili tarama testinde belli oluyor mu acaba ☺️
Biryabanci1 gösterirse evet canım, benim doktorum baya iyiydi ilk cümlesi cinsiyeti söylemek oldu 😊
Tubatgn Çok heycanlıyım pazartesi ikili tarama testim varda ☺️ birde devlette mi yaptırdınız ? Karından mı bakılıyor ikili tarama testine ?
Biryabanci1 ben en başından beri Üniversite hastanesi takipliyim canım, karından ultrasonla bakılıyor
Meryem55 yani bizim 13 haftada kesin erkekti ben bile gördüm pipisini
Ama burda gördüklerimden sonra ister istemez detaylıyı bekledim ve doktora iyi bakın kesin erkekmi dedimde evet kesin erkek diyip inanayım die göstermişti öyle basladım alısverişe 😅😅
Meryem55 benim değişmedi erkek dedi doktorumuz detaylıda da erkek dedi😀
inankiinsan amin canım inşallah tek isteğim o zaten ne alacağımı bilemedim bekleyeyim en iyisi biraz daha🙈
Biryabanci1 benimki olmadı daha erken cinsiyete için yada göremedi bilemiyorum artık
sedaa12 aynen ben de buna katılıyorum benim kızçem olcak inşallah ama bakalım haftaya detaylı ultrasona giricem🥰
Tubatgn Teşekkür ederim ☺️
Meryem55 Yaa bakalım benımkı ne der ☺️