GulizarY Kızlar ben 23 haftalık hamileyim sabahtan beri sol kalçamda baya belirgin bi ağrı var normal mi sizce
Elif-Turan5036 GulizarY ayy ben hala çekiyorum o sol kalça ağrısını normal bebekten dolayı doktora sordum magnezyum kullan dedi ama ben gerek duymadım her ağrı için ilaca gerek yok normal birşey yani
Yarenn92 GulizarY geceleri benimde çok ağrıyor doktoruma sordum vitamin verir diye vermek istemedi karaciğer değerlerim bazen yükseliyor yorar dedi bende çekiyom işte ne yapim oturup oturup sabah oluyor
Tubatgn GulizarY şu an inanılmaz ağrım var, sabahtan beri avmde geziyorum. Çok yorgun olunca ve fazla yürüyünce oluyor..
Ireemkcn GulizarY Bende 24+4 düm bende de var aynı sıkıntı var kizilayin magnezyumlu sodasini iciyorum iyi geliyo baya
Asyaninannesi58 Elif-Turan5036 magnezyum ilaç değil kullanabilirsiniz onun yerine maden suyu ve muz da tüketebilirsiniz etkisi olur
GulizarY Yarenn92 rabbim yardımcımız olsun hepimizin yavrularını sağlıklı bir şekilde bize bağışlasın
Ddm34 Yarenn92 aynı sorun bende de var. Karacıger enzımlerım vıtamın kullanınca yukselıyor dıye kestı magnezyumu da. Ama kalcamda ınanılmaz bır sancım var. 29 hafta olduk. Sizin gectı mı devam mı agrılar?
Melikesare Aynı dert bnde de var sol tarafıma dönerken falan çok ağrı hissediyorum doktora sordum magnezyum verdi kullanıyorum ama çokta etkisini gördüm diyemem
1Busenur1 Merhaba canım bende 15 +5 im bende de oluyor geceleri dönerken özellikle nedenini bilmiyorum doktora gidince soracağım ama hamilelikte gördüğümüz tüm ağrılar doğuma hazırlıkmış öyle okumuştum bi sayfada hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🥰
GulizarY 1Busenur1 rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hamile olup yavrusunu bekleyen bütün hamilelerin de hayırlı sağlıklı bir şekilde yavrularını annesine babasına bağışlasın içinde bizlerin yavrusunu da bize bağışlasın
Tubatgn GulizarY çok gezmediğim ya da yorulmadım sürece asla ağrılarım olmuyor. Bence ayakta fazla kaldığımız için oluyor 🤗
Biryabanci1 GulizarY ah ah sorma bende.. Topallıyorsun gerçektrn Magnezyum verir doktor size gittiğinizde söyleyin ☺️ Cinsiyeti ne acaba ?
GulizarY Biryabanci1 kızımız olacak inşallah rabbimin izniyle sizin bebeğinizin cinsiyetiniz belli mi
1Busenur1 Tubatgn çalışan bir hamiş olarak inanılmaz ağrıyor gece yatınca ağrısını daha çok hissediyor insan ☺️
1Busenur1 GulizarY Amin canım inşallah hepimizin özellikle hamilelerin duası kabul olurmuş evlat hasreti çekenleri de tez vakitte evlat nasip etsin inşallah 🙏