Husna_vangin27 bsranur123 Aynen öyle canım benim hayırlısı olsun adet bugünmüdü pazartesi günü test yap bence hamilesin
bsranur123 Husna_vangin27 bu arada adina çok sevindim rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin biz isteyenlerede.com dua et olurmu gebelerin duasi kabul olurmus
Husna_vangin27 bsranur123 rabbim gönülden isteyenlere versin inşallah evlat hasreti çekenlere özellikle
Husna_vangin27 Alset adet günü test yapmasaydın 3 gün daha bekle olmazsan ertesi günü test yap gebelik varsa bile 4 günü bile çıkabilir
Husna_vangin27 Alset Canım benim adet günün bugünse perşembe günü test yap bence hamilesin adet sancısı gibi bacakların kasıkların ağrıdığında hemen adete bağlama hamilekende bacaklarda kasıklarda ağrı oluyor
Husna_vangin27 Alset Benim bu ayın 22 sinde adet olmam gerekiyordu olmadım 2 gün daha bekledim olmadım 2 gün sonra geçince yaptım yani 4 düncü günü yaptım çift çizgi çıkmıştı
Husna_vangin27 @“Alset”#p24426601Canm ben adet günü yapmadım adetim 3 gün geçince 4 düncü günü test yaptım anında çolt adet günü yani adet geçmeden yapınca çıkmıyor çıkmaz gebelik varsa bile
Husna_vangin27 kbra19 adetimin ilk günü yapılmaz adet 3 gün geçince yapılır ben 22 sinde olmam gerekiyordu olmadım 26 sında test yaptım 2 çizgi çıktı o zaman adetim 4 gün geçmişti bugünle beraber 10 gün geçti
kbra19 Husna_vangin27 benim ilk gebeliğim değil canım diğer gebelikte hep çıkmıştı Adet günümde Tabi her hamilelik farklı ama bu sefer hissetmiyorum diyelim bide niye adet olamadım onu anlamadım