kbra19 bsranur123 son adet tarihim 7 Eylül Bugün adet olmam lazımdı olmadım test yaptım o da negatif stresten adet olmadım sanırım
Husna_vangin27 bsranur123 ama baya geçmiş adetiniz benim 4 gün geçince test yaptım hemen 2 çizgi çıktı
Husna_vangin27 Alset Ben pazartesi günü test yaptım hemen 2 çizgi çıktı 4 haftalıktım şimdi 4+6 günlüğüz 2 ci gebeliğim
bsranur123 Husna_vangin27 kuzum 6 eylulde son adet tarihim 6 ekim de beklyrm reglimi ben bugin yaptım gek cizgi
nazli1907 Alset benim 1 eylül Bugün erken gebelik testi yaptım silik çıktı şubatta bir kürtajım var kalp atışları durmuştu yarın kan testi vericem bakalım 😳
kbra19 Husna_vangin27 daha önce test yapmışmıydın Adetin ilk günü yaptım malesef negatif normalde adetim gecikmez ama testte çıkan birşey yok
Husna_vangin27 bsranur123 inşallah hamilesindir canım benim son adet tarihim 29 ağustos 22 eylülde adet olmam gerekiyordu 4 gün geçince test yaptım hemen 2 çizgi çıktı inşallah seninde vardır şuanda 4+6 günlüğüz
Husna_vangin27 bsranur123 adet kaç günde bir oluyorsun canım benim ben 19 günde bir oluyorum 20 21 günü olurum diye düşündüm olmadım 2 gün daha bekleyince test yaptım anında 2 çizgi çıktı
Husna_vangin27 bsranur123 Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim bende yarın kan sonuçlarımı alacağım bakalım nasıl inşallah kötü birşey çıkmaz
bsranur123 Husna_vangin27 bu arada adina çok sevindim rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin biz isteyenlerede.com dua et olurmu gebelerin duasi kabul olurmus
Husna_vangin27 kbra19 ben 2 ay önce test yaptığımda silik olsada çıkmıştı ama ardından adet oldum bu ayda olmadım adet 4 gün geçince test yaptım çift çizgi çıkmıştı kop koyu çıktı hemen
Husna_vangin27 kbra19 adetin 4 gün geciksin kan ver bence sağlık ocağına hamilelik var ama erken davranmışın
Husna_vangin27 kbra19 adetimin ilk günü yapılmaz adet 3 gün geçince yapılır ben 22 sinde olmam gerekiyordu olmadım 26 sında test yaptım 2 çizgi çıktı o zaman adetim 4 gün geçmişti bugünle beraber 10 gün geçti