Ezgi14 Mnlya bende midemi bulandiriyor diye birakmistim kan degerlerim dustu. Baska ilaca basladim ama yukseltmedi. Sonra midemi bulandiran ilaci gunde 2 ye çıkardı doktor gavisconla beraber icebiliyorum simdi. Bence doktorunuza sormadan birakmayin
Gulsahh Mnlya canim bana halsizlik yapiyo birden kotu oluyorum oyuzden gece lavaboya kalktigimda icip yatiyorum bi sorun olmuyo
Yesimalmila Mnlya herkesde farkli demek ki bende de decavit bulanti yapti. kan ilaci mutlaka kullanmalısın son haftalarda bi anda düşüyor kan degeri. gece yatmadan icmeyi dene ben öyle yapıyorum inşallah ise yarar
Rumeysa030517 Mnlya canım bendede aynısı oluyor doktoruma söyledim başka bişey de yazamam ki dedi böyle demir tadı geliyor agzıma kötü oluyorm
Mnlya Rumeysa030517 canım ben dırek yutuyorum ama sonradan mıdemı bulandırıyo dahada 1 ay var doktora gıtmeme inşallah bişi olmaz :)
Rumeysa030517 Mnlya canım bende işte aynı yutuyorum oda agzıma kokusu geliyor demir gibi canım bak kan ilacı bu doktora gerekirse ara sor veya git önemli birşey eminim başka ilaç yazacaktır