Mnlya Kızlar bıkac haftadır demır ılacını kullanamıyorum midemı bulandırıyo ackendır dıye dusundum tokken denedım yıne bulandırdı artık kullanmayankorkuyorum buraktım bende benım gıbı olanlar varmı decavıt kullanıyorum sadece
Msalbyrk Mnlya aynen bende icemiyorm dedm doktora braktm . Ne migde bulanrci bi ilac ya btn günümü zehir edyodu
Gozdeerdem Mnlya bende hiç bulantı falan yapmadi demir ilacı canım ama doktoruna söyle belki değiştirebilir başka demir ilacı verir. Onu kullanman lazim ama.
ikizlerimveannesi Mnlya ben de hem Demir ilacını hem vitamini midemden dolayı kullanamıyorum ilacı içtiğim gün sürekli çıkarıyorum doktorum da bıraktırdı sonra ihtiyaç duyarsak demir ilacını damar yoluyla veririz dedi
Figennn Mnlya Gece ic canim ben oyle yapiyorum. Uykumdan uyanip iciyorum snrada devam ediyorim uyumaya. Bnmde midemi bulandiriyo gunduz icersem. Bi dene 😊
elma111 bende de inanilmaz kabizlik yapiyor kullanamiyorum.sekerim oldugu icin decavitide kesmisti doktor onuda kullanmiyorum
Mgyldrmzclk elma111 beni de her seferinde ishal yapıyor ya 😫 gece uykumdan bile sancıyla kalkıyorum. Dr a dediğim zaman genelde herkesi kabız yapar demişti 🙄
Xoxox Santafer ford dene bir de doktoruna söyleyip. Ben santafer kullanıyorum çok kabızlıkta yaşamadım mide bulantısı da. Kahvaltıdan 1 saat sonra içtim hep
Neroizm Mnlya imom kullanmayi deneyin isterseniz. Multivitamin oldugu icin tamamini icerir vitaminlerin, sadece hamilelere ozel uretilmistir. Demir de var icinde.
Necla06 Mnlya maltofer solüsyon kullanabilirsin bende 2 tane vitamin hapı ve bu kan ilacını kullanıyorum ilk başta bulantı yaptı ama hamileliğimin ilk haftalarından dolayiydi sanırım su an bi problem yok ☺️
BuseBasderici Mnlya canım bendede oldu sürekli kustum. Doktorum gece yatarken al dedi şu an gayet iyiyim
Asilinannesi Mnlya canım başlamalısın mesela ben tam uyuyacağım zaman içiyorum yatiyorum direk sende öyle yap am aksatma çok önemli bir ilaç🙏🏻
Kumral60 Mnlya sidefer gb sorabilirsin doktoruna bende kullanamadigim icin bunu onerdi bitkisel hap baska vitaminlerde var icinde suan kusmuyorum elevitide degistirdi onun icinde baska verdi cok memnun kaldim azcik pahali ama deger bebisler icin.
GamzeCan Mnlya ben direk içtiğim gibi kusuyodum canım doktoruma söyledim değiştirdi ilacı simdi uyumadan önce içiyorum rahatım