Hasretay Merhaba kızlar özel hastanede doğum yapacak olam varmı doğum ücretleri nedir benim gittiğim hastane pahallı gibi geldi araştırmak istiyorum ☺️
Senanurcakmakk Ozlm0916 peki mesela 5000 e dogurmussujuz ya o 5000 ile kalıyor mu ek ilaç ücreti vs çıkıyor mu
Hasretay İstanbul medistanbul hastanesine gidiyorum normal doğum olacak inşallah 16 bin tl fiyat verdiler
TGBDMRLP Muayenemde sorduğum da 6 bin demişlerdi en son Muayeneye gittiğimde hem Muayene ücreti arttı hemde doğum 7bucuk dediler .
esmerella37 Arkadaslar o dogum parasının %70 sini geri alınıyor diyolar blmiyorum ne kadar dogru arastırın derim bi belki almak isteyen olur
esmerella37 Hasretay bi arastır bak kuzum dedim ya bilmyorun biyerde gordum ama nerde oldugunu unuttum dgruddur belki
Ziynet4459 Hasretay öyle bir şey varmış ama burda biri demişti öyle ücret iadesi isteyince sonradan o hastaneye hastalık sebebiyle gidince ücret iadesi talep etti hasta muayene edilmeyecek diye hasta dosyasına not düşüyorlarmış hastane sizi mimliyormuş yani