limoncicegimFO Rumuz123456 benim de 20 ocak gözüküyor doktorum 1 ocaktan itibaren bekleyebiliriz dedi doğumu
gkbyza Meresss Bizim de gardrobumuzun içi böyle çoraplarımız tokalarımız falan da ayrı şifonyerimizde 🙈
Rumuz123456 gkbyza güle güle kullanın inşallah. Kapı süsünü nerden ne kadara yaptırdınız ben de ondan istiyorum da karar veremedim bir türlü
Meresss gkbyza çok güzel güle güle kullanın inşallah bu hafta bende yapıcam nasip olursa atarım buraya pembiş pembiş pijamalar😍
gkbyza Rumuz123456 ahşap bulut kapı süsü malzemeleri yazın Google’da çeşitli siteler var uygun olanları bulup toparladım o kadar basit ve zevkli ki hem size hatıra kalmış olur 😇 YouTube da videoları da var
Rumuz123456 gkbyza yaa evet yapılışını bende izledim çok kolay ama benim bulduğum yerlerde malzemelerin fiyatı hemen hemen hazırıyla aynı fiyata denk geliyordu ve hepsini bir sitede bulamadım ama tekrar bakıyım teşekkür ederim
gkbyza Rumuz123456 evet biraz öyle toptan almak gerekiyor bazılarını ondan fazla tutuyor 🙈 rica ederim 🫶🏻
captainavocado esradgn123 odalarımız neredeyse aynı ben de aynı dolap ve şifonyrri aldım yanına tek kişilik montessori yatak yaptırdım 🥰 ama kulpları değiştirdim ahşap yaptım 😊 güle güle kullanalım sağlıkla inşallah ♥️