Meresss yeni oda hazırlıycam allah nasip ederse hem oda fotoğraflarınız hemde dolap içi düzenlernizi merak ettim 🥰
gkbyza Meresss Bizim de gardrobumuzun içi böyle çoraplarımız tokalarımız falan da ayrı şifonyerimizde 🙈
Meresss esradgn123 çok güzelll olmuşş bende montessori istiyorum ne denk gelcek bakalım zürafanız pek güzel trendyolda varmı ki
Kara77 esradgn123 Çok güzel . Dolap ve sifonyer nereden aldınız öğrenebilir miyim? Ben trendyolda gördüm beğendim ama kargo ha güvenemedim
captainavocado esradgn123 odalarımız neredeyse aynı ben de aynı dolap ve şifonyrri aldım yanına tek kişilik montessori yatak yaptırdım 🥰 ama kulpları değiştirdim ahşap yaptım 😊 güle güle kullanalım sağlıkla inşallah ♥️
Meresss NM_mom bu geniş organizeler çok güzelmiş baya eşya toplamış sepete atalım onuda 😂elinize sağlık güzel olmuşş🥰
limoncicegimFO Rumuz123456 aynı benim istediğim oda nereden aldınız cnm güle güle kullanın bu arada harika olmuş
Kralicediva Rumuz123456 green celan gerçekten çok güzel bi marka hele leke çıkarıcısıı kensi kıyafetlerimizdeki lekeleri bile çıkartıyor gözün gibi bak ona 😝
Rumuz123456 limoncicegimFO teşekkür ederim canım Aymini mobilyadan aldım uyku seti yatak anne çantası ve yürüteç hediyeydi 10.750
limoncicegimFO Rumuz123456 benim de 20 ocak gözüküyor doktorum 1 ocaktan itibaren bekleyebiliriz dedi doğumu