2pasaannesi tazecikannee aramızda tam bir gün var ben de 12+3 üm pazartesiye randevu aldım dayanamayıp 😂
tazecikannee 2pasaannesi ilk hamileliğiniz mi bende sabırsızlıkla bekliyorum salıyı hayırlısı olur inşallah canım
Aygul-34 Bende 12+3 te gittim yüzüstu secde pozisyonunda yatıyordu cinsiyeti bellimi dedim net olmamakla birlikte kız olabilir dedi😊benzetti büyük ihtimal bacakları kapaliydi çunku
253825 Aygul-34 bende 13 haftalıkken gittim aynı dediğin gibi benimkide secde pozisyonundaydı ve hiç hareket etmiyordu uyuyordu çok zor yaptık 2 Li testi bakalım şuan 14+5 16 olunca yine gidicem inşaAllah gösterir 🥰
minikpankekim 12.haftada 2li teste gittigimde kesin olmamakla birlikte erkek dendide bakalim 13.haftadayim 2 hafta sonra tekrar bi randevu var o zaman kesinlesir die dusunuyorum :)
Burdem 2pasaannesi bende 13+4 gunluk hamileyim çok merak ediyorum ama iki hafta sonra kontrolüm var o zamana kadar bekliyorum net belli olur diye düşünüyorum o zaman inşallah 🥰🥰
Hayalmi 2pasaannesi Ben 11 haftalıkken dayanamayıp gittim doktor fazla ısrarıma dayanamayıp %70 kız dedi (usgde 12 hafta göründü) 😄. Bir ay sonra gel kesinleştirelim dedi tabi ben yine sabredemedim 14 haftamda başka bir doktora gittim kız olduğu kesinleşti 😄
2pasaannesi Hayalmi yaa ne güzel MaşaAllah 😍 Öncelikle sağlıklı, hayırlı olsun ama benim de gönlüm kızdan yana elhamdülillah iki tane oğlum var kızı da tatmayı nasip eder inşaAllah rabbim
Anakuzusu Hayalmi yaa cook iyi 😂 bende tam 13 olduğunda gittim kontrol için /70 kız dedi 1 ay sonraya çağırdı.İnsallah değişme göstermez çünkü kız istiyorum değişir net olmadığı için kimseye diyemedim daha 😌😂
Ebrar98 Biz şuan 12 haftalığız Perşembe kontrol var bakalım ama benim doktorum da 14. Haftada söylerim tam kesinleştiğinde dedi 12 de söyleyince yanılma olabiliyor dedi