2pasaannesi Çok sabırsızlanıyorum cinsiyeti öğrenmek için ama gitsem belli olur mu? Sizler öğrenebildiniz mi?
Bebeginehasret 2pasaannesi gittigimde 11+5 dim tahminim erkek ama birdahaki aya netlesir dedi suan 13 haftaligim 1 tanede kızım var ama merak cok ediyorum kesin miki die 🙈☺
Btlklnc 2pasaannesi 11+5 te gittik bariz cıkıntı vardı ama yınede bısey söylemek icin erken dedi degısebılır dedı bır dahakı sefere belli olur kesın dedı hayırlısı bakalım 😊🌸
Burcu1101 11+4 te çıkıntı var erkeğe benziyor dedi bende gitmedim bidaha kontrole izne geldik burada öğrenmek istemiyorum gidince arkadaşlarımla cinsiyet partisi yapmak istiyorum
Anneolmak93 2pasaannesi yok pozisyona bile bakmadı küçük dedi daha bilerek söylemedi bidaha gideyim ücret vereyim diye doktorların hepsi böyle
2pasaannesi Btlklnc ben de oğlumu 11. Haftada öğrenmiştim. Bunda da farklı bi heyecan var içimde sanki kız olacak gibi 🤲🏻🤲🏻
Mamikooommm Ben de 14 haftalığım ama öğrenemedim. Söylemiyor doktor ama görmedim falan da demiyor hep bi sonraki kontrolde diyor. Sanırım cinsiyet için farklı bir doktora gitmek zorunda kalıcam:)
2pasaannesi tazecikannee aramızda tam bir gün var ben de 12+3 üm pazartesiye randevu aldım dayanamayıp 😂
Baltopu2 2pasaannesi ay bende oğlumu küçükken öğrenmiştim bunu da kız hissediyorum,ama doktor 11+2 de erkek gbi dedi umarım yanılıyordur 😂