Bebegim0101 Kizlar selamm.Allah icin bilen varsa soylesin bu agrı nedır.8 haftalık gebeyim gecmeyn bi mide agrım var,daha dogrusu midemi,gazmı karnımmı bilmiyorum cozemiyorum.Ama 24 saat gecmezmi bi agrı.Varmı bunu yasayan acaba
AzraFarah Bebegim0101 bende ağrı değilde şişkinlik, hazımsızlıktan sabaha kadar uyuyamıyordum, yediğim hiç bir şeyi sindiremiyordum. Doktorum bir ilaç verdi iki gündür onu kullanıyorum çok şükür rahatladım biraz
Anneolmak188 Bebegim0101 ben 9 haftalık hamileyim ve benfe 7. Haftadan beri var gaz ağrısı oluyor genelde uyuyamıyorum bazen yakında karnında ağrımaya başlayacak kabızlık yaşayabilirsin ve buna bi çözüm ya da ilaç malesef yok 😔
TTtutku Bebegim0101 usutmede olabiliyor ve gebelikte daha sert hissediyosunuz. Bide hormonlar yukseldigi icin mide asidi de artiyor oda agri yapabilir
minigiminannesi03 Bebegim0101 büyük ihtimalle gazdır o haftalarda bendede oluşuyordu resmen yediğim ne varsa çıkartmak istiyordum dolasiyordum surekli rahatlamak istiyor insan ayaklarını üşütme canim
Bebegim0101 AzraFarah iste bendekide oyle bi siskinlik var.Cok yersinde rahatsiz olursun ya bendeki oyle suan.Catlicam 24 saat bu huzursuzluk siskinlik var bende
AzraFarah Bebegim0101 sindirim kolaylaştırıcı ve gaz giderici,bide duphalac verdi kabızlığıda gidersin diye. Bir haftadır akşamları ağzıma bir lokma koyamayan ben gece 12 de acıktım kendime abur cubur hazırladım😍😍😍
AzraFarah Bebegim0101 tabi canım kabızlık ve gaz varsa sancı yapar, doktorunla paylaş sana gereken ilacı verecektir
Bebegim0101 Anneolmak188 iste gazmı mide agrisimi cozemiyorum.Cok afedersin ama surekli gegiriyorum.mideme tas oturmus gibi sert
AzraFarah Bebegim0101 olmaz mı eskiye nazaran daha rahatım,ve acıkiyorum gece kalkıp atistiriyorum,ne kadar özlemişim
Bebegim0101 AzraFarah benim aclık hissim sıfır.Asla acıkmıyorum evdekiler zorlamasa gunlerce birsey yemesem acıkmıyorum.
cimcimemmmm Anneolmak188 Bebegim0101 Ayaklqrinizi gun içerisinde havaya kaldirin popo altına hafif yastıkta bırakabilirsiniz. Hem önerilen bi hareket hem de gaz çıkışını rahatlatacaktir🤦♀️
TTtutku Bebegim0101 nane limon kekik icin doktora sorun bagirsaklari rahatlatan bi ilacda yazabilir ben aci biber yiyodum hazimsizlik da vardi 2 gune gidiyodum lavaboya soksun diye yiyofum iyi geliyo