fs2015 39+5 hâlâ tık yok. Doktor düzenli sancıların var dedi ama ben hiç bişey hissetmiyorum. Her gün bugün doğacak mi diye bekliyorum 😩
Ekim de geldi bir sen gelmedinnnnn oğlum 🥲😂😂
40+4 😂
Bizim de 39+3 😳😂 doktor suni ile başlatıcaz gelmezse dedi inşallah cumaya kadar müddet verir içimde korku oluştu psikolojik olarak rahatlamam lazım🙈😂
fs2015 40+6 gelmiyor oğlum 😰
fs2015 bu sene bebeler çok nazlı cıktı ☺🤭
BirFeyzaBirBebek en azından düzenli sancın varmış canım bir anda geliverir inşallah 🥰bende aynı durumdayım her ayağa kalktığımda aha şimdi suyum gelir bişey olur falan bekliyorum 😂😂
Elifharbi54 oyy Maşallah 😂😂
Bebegim2301 abooov o kadar uzamaz inşallah ya sende biran önce sağlıcakla kucağına alırsın bizde 🥰🙏🏻 doktorun ne dedi peki canım
fs2015 devlette takipliyim canım devllette en fazla 41+3 e kadar bekliyoruz dedi yani 5 Ekim son ama hayırlısı ise o tarihten önce kendiliğinden gelmesini çok istiyorum ama gelmiyecek galiba 😂
Bebegim2301 yaa ne güzel devlette takipli olmak burda sıra yok anca doğuma giderim 😂😂kliniğe gidiyorum onlarda doğum yaptırmıyo 🙄
fs2015 hadi ya bakalım bizimkininde zamanı artık ne zaman gelecek inşallah son an’a kadar beklemez 🤭