• DoğumGebelik
  • Ekim de geldi bir sen gelmedinnnnn oğlum 🥲😂😂

fs2015 39+5 hâlâ tık yok. Doktor düzenli sancıların var dedi ama ben hiç bişey hissetmiyorum. Her gün bugün doğacak mi diye bekliyorum 😩

Bizim de 39+3 😳😂 doktor suni ile başlatıcaz gelmezse dedi inşallah cumaya kadar müddet verir içimde korku oluştu psikolojik olarak rahatlamam lazım🙈😂

fs2015 39+5 benim kızımında gelesi yok gibi 🫣

BirFeyzaBirBebek en azından düzenli sancın varmış canım bir anda geliverir inşallah 🥰bende aynı durumdayım her ayağa kalktığımda aha şimdi suyum gelir bişey olur falan bekliyorum 😂😂

aryadamla yaa son gün olarak ne dedi doktorun canım hayırlısı olsun inşallah bir anda geliverir 😂

Papiiii son 4 Ekim canım bebek iri sancın olmazsa suni sancı versinler dedi ben özel kliniğe gidiyorum ama doğum yaptırmıyo doktor mecbur devlete gidicem ama kaç hafatya kadar veriliyo bilmiyorum

Bebegim2301 abooov o kadar uzamaz inşallah ya sende biran önce sağlıcakla kucağına alırsın bizde 🥰🙏🏻 doktorun ne dedi peki canım

Adenssmom benimle beraber hamile olan tanıdıklar da şansa hep erken doğurdu 😂

fs2015 devlette takipliyim canım devllette en fazla 41+3 e kadar bekliyoruz dedi yani 5 Ekim son ama hayırlısı ise o tarihten önce kendiliğinden gelmesini çok istiyorum ama gelmiyecek galiba 😂

Bebegim2301 yaa ne güzel devlette takipli olmak burda sıra yok anca doğuma giderim 😂😂kliniğe gidiyorum onlarda doğum yaptırmıyo 🙄

fs2015 hadi ya bakalım bizimkininde zamanı artık ne zaman gelecek inşallah son an’a kadar beklemez 🤭

fs2015 o zaman daha 3 gun var bakalim inatcimi bebeisimiz yoksa gelicekmi sagsalim gelsinde

fs2015 bende 39+5’teyimm gelmiyor bu kızzzz. Yapmadığım şey kalmadı artık 😂 her an tetikte olmak çok zormuş ya huu