mucizem24-05- Kızlar gün içinde ne yesem iki göğsünün arası yanıyor yemek borusu oluyor galiba anca gaviscon içince geçiyor ne yapmam lazım
tubasd mucizem24-05- baharatli cok yagli acili salcali yememeye çalışın yemek arasinda ve hemen sonrasinda cok sivi tuketmeyin oda mide asitini arttiriyor yemekten hemen uzanmayın zamanla düzelir inşaallah
Bahar0101 mucizem24-05- bendede oldu kantran yağıyla hafif masaj yaparak biraz hafiflettim rennie Duo diye bir şurup ve hapta içtim öyle geçti
EmelBG_ mucizem24-05- Rennie emiyorsun eritiyorsun ağzında ben onu kullanıyorum normeldede var bende birde ilk hamileliğimde çok yaşadım baş ağrısı mide yanması . Şükür bunda yok ama yediklerine dikkat et onlarda çok çok tetikliyor .
Sedaaa95 mucizem24-05- Öyle gerçekten çok bıktırdı beni bu yanma birde bende ilaç şurup falanda yok geçsin diye bekliyorum deli olacağım 😬😬
mucizem24-05- Sedaaa95 sabah yandı şurup içtim geçti akşam yemek yedm gene geldi şurupta bitti npacam bilmiyorum
Sedaaa95 mucizem24-05- Soğuk süt iç 1 bardak ben öyle yapıyorum biraz yatıştırıyor o sırada hızlıca uyumaya çalışıyorum 😁😁
Skrnrvs Rennie duo bebeğim 3 aylıkken kullanmaya başladığım bir şurup. Doktorum tavsiye etmişti. Anında yanmayı geçiriyor