Glkrkmz Asel_im ayy cok heycanlı gunler ya gecmiyor zaman cok sukur sen normali deneyimlemissin ben cok korkuyorum galiba sezeryan olucak 😬🙈
Neslihan5241 Glkrkmz Benim de 40 gün uygulamaya göre ama bakalım erken gelme ihtimali var 34+2 gunluguz
Glkrkmz Neslihan5241 allah yardımcın olsun canim bizde cok korktuk erken gelicek diye ama cok sukur 38 gördük
Neslihan5241 Glkrkmz amin inşallah erken doğarda rahat ederim çok zorluyor 34+4 olduk ama ne yatabiliyorum nede uyuyabiliyorum kaburgalarima batiyor
Asel_im Glkrkmz ilk doğum mu canım? İlkse korkma bebekle ilgili bir problem yoksa normali dene derim mutlaka
Glkrkmz Gmzttran_1 genellikle oyle diyorlar ama süt sagma makinesi caylar felan 1 gun sonra gelir stres yapip dusunme
Glkrkmz Neslihan5241 kız delirdinmi 😂erken dogarsa küveze alırlar iceride ne kadar kalırsa okadar iyi dışarı da geçireceği 10 gün icerideki 1 güne denk geliyor
Pitircikk Gmzttran_1 kişiden kişiye değişiyor. Benim ilk doğumum da sezaryen ve ameliyattan çıkıp odaya geldiğimde hemşire göğsümü sıkınca sütüm gelmişti hemen
Glkrkmz Asel_im ilk doğumum ve sadece dogum esnasında yanlış bisey yaparda bebeğe zarar veririm diye korkuyorum bide astım hastasıyım ne bilim ya aslında çok kararsızım
Neslihan5241 Glkrkmz erken dememden kastım şu benim diyet oğullarım da erken geldi 38 haftalıkken doğdu biri 39 da biride 40+4 gunluktu doğmayı istemiyordu ortanca oğlum ama mecburen doktorum dogurtturdu
Durulay3 1995_ al bendende okadar oğlumda böyle değildim bunda hemen doğsun istiyorum yanı gerçekten gece yatmamak düzgün hareket edememek nefes alamamak vajinada baskı 🥲🥲🥲
Vrlkubra Glkrkmz çok heyecanlıyım ve doğsun istiyorum doğunca napcam onu da bilmiyorum 🤣🤣♥️🥰 20 gün kaldı diyor uygulama ama daha önce olcak bence .
Glkrkmz Vrlkubra ay hayirlisi olsun canim ya benimde uygulamada 12 diyor ama 6 gun sonra sezeryan gunu verdiler 😂😂