Glkrkmz Annesininportakali53 öyle güzel günler geçiriyoruz ki Allah’ım herkese nasip etsin inşallah su gibi geciyor zaman simdi 10 gün kaldı heyecan ve korkudan uyuyamıyorum bile🙈
Qnl HavvaSonmez03 benim kanamalı geçiyor ya cnm :( ondan bana her türlü zor geçiyor ama 2 li sayılar cennet gibi geliyor ondan :(
Qnl HavvaSonmez03 22. Haftana giricem 11. Haftadan bu yana kanamalı geçiyor sebebini de bilen kimse yok plesenta rahim ağzına değiyor ondan dediler geçen hafta plesenta yukarı çıktı dedi benim dün gene kanamam oldu neden diyince tepkisiz duruyorlar
Glkrkmz zamaneannesi80 inşallah canım sezeryan ama sancımın gelmesini beklicem bakalım hayırlısı artık
Glkrkmz Dilara71 ozelde muayene sirasinda sezeryan dogum istiyorum dersen zamani gelince anestezi icin gun veriyor sonrasinda testler yapiliyor ve gun veriyorlar😊
Busrabens Glkrkmz sabah tahlillerim yapılacak salı yatış olucak inşallah ama uyku diye bişey kalmadı valla heyecan dan stresten 😂
Glkrkmz Gmzttran_1 genellikle oyle diyorlar ama süt sagma makinesi caylar felan 1 gun sonra gelir stres yapip dusunme
Pitircikk Gmzttran_1 kişiden kişiye değişiyor. Benim ilk doğumum da sezaryen ve ameliyattan çıkıp odaya geldiğimde hemşire göğsümü sıkınca sütüm gelmişti hemen