Bebekgibi Çukurambar koruda yapmıştım hiç ama hiç memnun kalmadım. Sincanın daha iyi olduğunu duymuştum. umarım herşey çok güzel gecer 🌸

Bende Sincan Koru da yapacağım neden memnun olmadınız yazar mısınız acaba

Çukurambar koru da doğum yapacağım neyinden memnun kalmadınız? Doğum paketinden mi yoksa doğum sırasındaki durumlardan mı?

MelisBerdo bende merak ettim açıkçası o kadar para verip memnun kalmiycaksam üzülürüm

Koru için ne kadara anlaştınız acaba? Ben hastane ile değil doktor ile anlaştım. Doktor hastane seç dedi ben de yenidoğan ünitesi iyi olduğu için koruyu tercih ettim. Daha çok balındayım sürecin eğer bir sorun varsa şimdiden değiştirelim.

MelisBerdo ben anlastgimda 10 bindi canim smdi ne kdr olmustur bilmiyorum, doktorum dışardan benmde Ayşe hanim

Pamugum02 her şey doğuma kadar, doğumdan sonraki ilgi alaka sıfır. Hemşireyi çağırıyoruz 2 saatte anca geliyor. Yani bir daha doğurursam asla koruya gitmem

Melike ne zaman doğum yaptiniz. İnşallah aynı şeyleri yaşamayız

Ben Ağustos ayında çukurambardaki koruda doğum yaptım çok memnun kaldım, ameliyat ekibinden tutun da hasta bakıcılara kadar çok iyi davrandılar haklarını yiyemem yukarda Allah var

pnrck ay daha yeni dogum yapmissinz tecrubeler taze yani 🌝 cok sevindim iyi birsey duyduguma, tedirgin oluyoruz illaki

MelisBerdo
                  Bende doktorla anlaştım doğumum çukurambar koruda olacak yeni halam doğum yaptı o çok çok memnun kaldı tavsiye üzerine gittim şuanlık ilgi gayet iyi

Bebekgibi Bende orda doğum yaptım 20.hafta da doğum paketi almıştık 3 defa doktor ayrıldı değiştirmek zorunda kaldık onun haricinde bi sıkıntı yaşamadık şükür inşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız 🤗

Pamugum02 hayır içinizi ferah tutun lütfen 🙏🙏 benim erken doğum olmuştu ve pazar günüydü ekip anında toplanmıştı.. siz hamişsiniz, hamilelerin duası kabul olurmuş bebeğime dua eder misiniz sağlığına kavuşsun kızım 56.günümüz kuvözde bugün 😢🙏

pnrck kiyamammm allahim tez vakitte kucağınıza versin yavrunuzu inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏