Sincan koruda doğum yapanlar var mı doğum paketi aldım süreç nasıl memnun musunuz 36. Haftadayım
Ankara özel koru doğum yapanlar
Melike neyinden memnun kalmadin canim bende orada doğum yapacagim da 🤔
Bende Sincan Koru da yapacağım neden memnun olmadınız yazar mısınız acaba
Çukurambar koru da doğum yapacağım neyinden memnun kalmadınız? Doğum paketinden mi yoksa doğum sırasındaki durumlardan mı?
MelisBerdo bende merak ettim açıkçası o kadar para verip memnun kalmiycaksam üzülürüm
Koru için ne kadara anlaştınız acaba? Ben hastane ile değil doktor ile anlaştım. Doktor hastane seç dedi ben de yenidoğan ünitesi iyi olduğu için koruyu tercih ettim. Daha çok balındayım sürecin eğer bir sorun varsa şimdiden değiştirelim.
MelisBerdo ben anlastgimda 10 bindi canim smdi ne kdr olmustur bilmiyorum, doktorum dışardan benmde Ayşe hanim
Ücret ne kadar?
Melike ne zaman doğum yaptiniz. İnşallah aynı şeyleri yaşamayız
Ben Ağustos ayında çukurambardaki koruda doğum yaptım çok memnun kaldım, ameliyat ekibinden tutun da hasta bakıcılara kadar çok iyi davrandılar haklarını yiyemem yukarda Allah var
pnrck ay daha yeni dogum yapmissinz tecrubeler taze yani 🌝 cok sevindim iyi birsey duyduguma, tedirgin oluyoruz illaki
MelisBerdo
Bende doktorla anlaştım doğumum çukurambar koruda olacak yeni halam doğum yaptı o çok çok memnun kaldı tavsiye üzerine gittim şuanlık ilgi gayet iyi
pnrck kiyamammm allahim tez vakitte kucağınıza versin yavrunuzu inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Melike umarim 1 yilda cok şey değişmiştir diye umit ediyorum😄