_edakrsu22 tam olarak 5 aydır gebeliğimin başından beri yatıyorum,25. Haftamdayım,önce 8. Haftada kanama,sonra 12. Haftada sonra 15. Haftada ve hep büyük kanama,15. Haftada olan kanamam 40 gün sürdü,ve bu kanama olunca doktor yatağında yatacaksın dedi ve sadece tuvalet için,sonra ağrılarım oldu 2 hafta sonra idrar yolu enfeksiyonu,pişik,bacağa nerdeyse yayılacak derecede mantar,sürekli yatınca…o arada kordonda 3 damar yerine 2 damarı olduğunu öğrendim,sonra plesentada ayrılma yırtık vs gibi birşey,dedi ki her an doğum başlayabilir,kesinlikle hiç hareket etmeyeceksin tuvalet dışında ve bebek tabiki yaşam sınırında değil…neyse en son gittim,kanama alanı kaybolmuş,yırtık kapanmış ve bebek yeterli kadar kiloda ve sağlıklı…tam 2 ay yatak odamdaydım sadece yatağımda,yemeğim önüme gelirdi,yatağımın içi uzanabileceğim şekilde ıslak mendili suyu,tansiyon aleti vs…ondan önce zaten 3 ay evin içinde yine yatar durumdaydım,5 aydır dışarı çıkıp hava alamadım yada bir çay içemedim…umarım sağlıkla gelir ama hayatımda bu kadar herşeyimden yoksun bir zaman geçirmedim,sanırım bebek diyor ki hazır mısın ben olursam hayatınının öneceliği ben olacağım yada sen bilirsin 🤗Aralık sonu gibi doğum olacak muhtemelen herşey yolunda giderse…umarım sağlıcakla ve zamanında kavuşuruz bebeklerimize