tecrubesizanneadayi12
Arkadaşım merhaba, ne yaptın gittin mi ultrasona?
Bugun detaylı ultrasonum vardı gebze yüzyılda. Yeteri kadar detaylıydı diye düşünüyorum. Doktor zaten sadece perinatolg olduğu icin normal muayene almıyor sadece detaylı ultrasona bakıyor. Şöyle söyleyeyim asistanına anlattı herşeyi bir takım terimlerle. Ben anladım açıkçası az cok bilgim var. Ama anne babaya bakın şurası söyle burası böyle diyerek anlatmıyor tıbbi terimlerle asistanının yazmasını sağlıyor. Ama çok uğraşıyor bizim bebek sırtı dönüktü baya uğraştık sağa döndüm sola döndüm doktor görebildiği kadar gördü artık. Maalesef paşanın keyfini getirip resim çektiremedik :( genel olarak doktorun herşeyi profesyonelce incelemesini çok beğendim özellikle baana açıklamasada kullandığı o terimler falan tecrübeli ve bilgili bir doktor olduğunu gösterdi bana🙃 birde cd verdiler görüntülerinin. Ya önemli olan bana göre bebeği profesyonelce incelemesiydi. Ama dediğim gibi bana samimiyetle anlatıp şurası burası böyle demedi. 900₺ hala. Yani önerir miyim öneririm ama bu senin icin yeterli gelir mi bilemedim. Mahcup olmakta istemem sana 😊