• Gebelik
  • 4+3 haftada hangi folik asidi kullanıyorsunuz

Folic iod kullandim, iyotlu olmasi açısından daha faydali

canselnzm Ürün İçeriği: Her bir kapsül, Omega 3, EPA, DHA, Vitamin C, B3, E, B5, B2, B6, B1, Folat, Biotin, Vitamin B12 içermenin yanı sıra, demir, çinko, magnezyum, iyot, bakır, selenyum gibi mineralleri de içerir.

Diofol kullanıyorum doktorum bunu yazmıştı ilk 3 ay kullanılması gerekiyormuş

canselnzm yok doktorum sadece folik asit basla dedi. İlkinde bunu kullandım diye 2.de de folicus aldım. Zaten kan tahlili sonrası multivitaminlere filan geçicez yine

canselnzm doğru sen folik asitte kullan ama ilk 3 ay olmassa folik asit hergun ic imom omega 1 gün arayla ic doktora dans mutlaka

4ayima kadar doktorumun önerisi ile folbien kullandım şuan decavit kullanıyorum

canselnzm doktorun en iyisini bilir. Folidoce 0.4 mg folik asit içeriyor. Bana doktorum folbiol önerdi 5 mg folik asit

Beyzaaaaab perşembe günü gidicem nasipse 🙏🏻 Önceki gebeliğimde folidoce önermişti ama benim biraz bulantı probleminden dolayı imom omega kullanıcam sanırım

@canselnzm ilk folidays kullandim sonra doktor imom omegaya geçirdi suan 16. Haftadayim decavite baslatti doktor