CadalozCivciv Tamarix Ben hamile kalmadan önceki ay 3 gün içtim, diğer ay tatile gittiğim için içme fırsatı bulamadım ama zaten hamile kaldım, regl biter bitmez başlayabilirsiniz çok güzel temizliyor hemde faydalı ama çok uzun süre içmeyin
Rumuz123456 Tamarix bunu kullanırken korunmanız gerekiyor bir de Saraçoğlu sistesinde bu kürü desteklemek için testere dişli aslan pençesi otunun da kullanılmasını söylüyordu
CadalozCivciv Tamarix Ben o dönem çok araştırmıştım regl biter bitmez bir su bardağı sıcak şekilde 5 gün içmek yeterli oluyor fazlasına gerek yok bence, ben 3 gün içmeme rağmen baya temizledi
Brn23 Tamarix 15 gün boyunca sabah akşam taze yapıp ılık içilecek düzenli yap ben iki hamileliğimde onun sayesinde oldu
Boncukoyunu1 Regl bittikten sonra 2.gün başlanıyor ibrahim saraçoğlunun tarifi var youtubede oraya bir bakın isterseniz. Ben enfeksiyon için içmiştim 3 gün sabah akşam. O sıralar hamile kalmışım bir daha regl olmadım.
CadalozCivciv Tamarix İnşallah faydasını göreceğinize eminim sağlıklı birşey, hayırlı olsun şimdiden 🌺
Hgmom1 Tamarix ince kabuğunu spoyup dörde boluyorum kaynamış suya atıp 10 dk bekliyorum sonra ılık ılık içiyorum günde 1 kere