zeynepikra_61 Kizlar dua edin bana iki serum bir fitil ekstra bir sürü şey yapıldı hala sancım çıkıyor 🥺
Yonca_trk zeynepikra_61 sancı nasıl oluyor bende de ağrı var belde kasıkta ama ayırt edemiyorum sancımı diye yoksa normal bir ağrımı
zeynepikra_61 Minigim38 Evet saat öğlen 3de ciğer geliştirici vurdular sancı için serum takıldı ama sancılar geçmedi tekrar serum takıldı turuncu dil altından ilaç verildi ayriyeten küçük bir serum daha takıldı hala serum devam ediyor ama sancılar geçiyor 🤷🏻♀️🥺
Asiyearslan Minigim38 bebek kuvezde yattimi peki solunum sıkıntısı oldumu . Benmde erken doğum olacak doktor iğne vurcak o yüzden soruyorum
Minigim38 Busra3246 bem hastanede kalırken veriyorlardı 8 tane vermişlerdi akşam 5 den sonra gitmiştim hastaneye 4 tane gider gitmez verdiler geri kalanı diğer gün sbah vermişlerdi taburcu oldum progestan kullanıyorum
Asiyearslan Minigim38 kaç haftalık hamileyim canm ben 34+5 doktor 11 ekime sezeryan gün verdi iğne vurulcak büyük ihtimal çok acıyormu ya korkuyorum 😕
Minigim38 Asiyearslan 34+6 haftalıgım bende ilk bi kaç saat ağrıyor yakıyor 1 2 gün bebek hareketinde azalma oluyor korkmayın