enakcs EsraveMasal2020 bende yalancı kasılmalar var keşke hiç olmasa birden doğum gerçekleşse diyorum yoruldum artık nefesim daralıyor birden ve çarpıntım oluyor o sıra
Selinsare Yagmurmasal rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin 🥰 kesilirken ve dikişi atarken hissettiniz mi ve sonrasında dikişleriniz acı ağrı yaptı mı ? Sanırım en çok korktuğum şey kesilmek ve dikiş 😔
Yagmurmasal Selinsare amin Allah razı olsun acimiyo dersem yalan söylemiş olurum ama oraya kadar gelip bebek doğduktan sonra emin olun o acıyı pek takmiyosunuz ben dedim.o kadar bebek dogurdun bu acı hiç bişi diye teselli ettim
Bebisim1 enakcs benimde aynı hafta ne Nişan geldi ne sancım var öylece bekliyorum bu bir haftadır geceleri tek kalktigim olay miğde yanması acayip kötü oluyorum sizde de oluyir mu
enakcs Bebisim1 evet midem yanıyor benimde dün gecenin üçünde eşime tuzlu çubuk aldırdım o kadar kötü oluyor
Yasemin_71 Yagmurmasal Allah analı babalı büyütsün inşallah doğmadan önce nasıl belirtiler oldu sadece sanciniz mi oldu