Sacma geldi hamileyiz sonucta, eskisi kadar hızlı sindiremiyoruz yediklerimizi vs ben yüksek kiloyla hamile kaldım ve bayada kilo alıyorum doktorum hic öyle birşey demedi bana son randevuda bıraz fazla almışsın sanki dedi sadece 🤷‍♀️ Ben 20 haftama kadar 5kilo almışdım

Goncaelfida46 benide hiç kilo almadım desem yeridir 36+1im 1 kg almışım banada doktorum kendini aç mı bırakıyorsun nasıl kg almıyorsun diyor ama bebiş sağlıklıysa hiiiç takma kafana 4 kg normal bence ilk hamileliğimde de toplam 8 kg almıştım

Goncaelfida46 ay o zaman ben bittim henüz 11 haftalık olmasına rağmen 4 kilo aldım kuzum doktor hiçte sorun etmedi bebek sağlıklı olduğu sürece kilonun ne önemi var anlamıyorum canını sıkma hiç ♥️

1Mavimavi bende anlamıyorum her kontrolde aynı sorun kilo veremiyorsan almayacaksin da diyor şaka gibi kim ister ki zaten kilo almayı belli belli hamilelik bu her kadın kilo alır

Melismelo hamilelik öncesi yediğim herşeyi çok çabuk sindirirdim kabızlık şişkinlik vs hiç yasamazdim ama hamile olalı şişkinliğim geçmiyor sürekli kabız oluyorum her kontrole gittiğim de aynı sorunu yaşıyorum 🤦

Iremdemr çok şükür sağlıklı bebeğim ama doktoruma anlam veremiyorum özele gidiyorum ilgisinden bilgisinden çok memnunum ama kilo doktorum için çok büyük sorun kilo ile kafayı bozmuş resmen 🤦🤦

Merhabalar ben de 27 haftalığım 3,5 kilo aldım. Hamile kalış kilonuz kaçtı acaba bazı doktorlar normal doğum için kiloyu sorun yapıyorlar o nedenle olabilir