Bebis_annesi51 Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı. Dr. suyun az sıfır değil ama dedi hoşuma gitmedi suyunun durumu 10 gün sonra gel dedi ne yapmam gerekiyor. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
baby3_ Bebis_annesi51 daha yeni sordum doktoruma çünkü fazla su içemiyorum . Bebeğin suyunun içtiğimiz suyla alakası var mı az içersek az mı olur diye. Hayır günlerce su içmezsen belkiii dedi.
Segs Günlük en az 4 lt su ve havuç suyu için benim 1 haftada bu şekilde arttı. İdrarın çoook açık renk olana kadar için
Bebis_annesi51 Segs aynen bugünden sonra daha çok içeceğim artık. Sağolun havuç suyunu da deneyeceğim inşallah yararı olur banada nasıl yapcam peki onu canım
Nsrn1 Bebis_annesi51 katı meyve sıkacağı ile sıkarsan daha iyi çıkar suyu rendeyle falan bayağı az çıkar
baby3_ Bebis_annesi51 valla ben onu sordum çünkü çok su içemiyorum . Yavaştan içmeye başladım . Ama bu durumda ne yapılıyor bilmiyorum başıma gelmedi . Ama çoğu kişi havuç suyu diyor kuzenim de içmiş bilemiyorum
Bebis_annesi51 baby3_ anladım canım bakalım. Ben suyu hergün en az 3 litre içiyorum baştan beri ama az dedi doktor bugün niye azalıyor anlamadım
Gul47 Bebis_annesi51 bende aynı durumdayım peronatolojiye sordum su ve içecek yiyecek ile alakası yok dedi