Cileklipizza durumoms2 sen ben kaldık bende 39 oldum hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bugün yarın, allah yardımcımız olsun benimde geceleri çok hareketli sebebini bilmiyorum😅inşallah sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla kavuşuruz 🤍az kaldı biraz daha sabır 🌸
durumoms2 Cileklipizza amin canım sağ salim kavuşalim bebislerimize inşallah 🙏 benimki de gece coşuyor. Korkuyorum kordonunu dolar diye sürekli takip etmek istiyorum ve uykusuz kalıyorum. Aşağıya o kadar çok baskı yapıyor ki çok canımı acıtıyor 😐
aryadamla 39+2. İki gündür maşallah çok hareketli. Hatta nst de her girmemde pek hareket görülmüyordu 2 kere çekiliyordu dün tek seferde çıktım bende şaşırdım😂
enakcs durumoms2 Allah kolaylık versin hepimize cidden çok zor yatmak kalkmak bile ama son günler tadını çıkarmaya bakıyorum artık özlerim sonra diye 🥰
Melegimin_annesi durumoms2 37+4 Aşırı hareketli canımı çok yakıyor bazı akşamlar uyutmuyor bile aşsaya çok vuruyor zokluyor sanki yerleşmeye mi uğraşıyor bilmiyorum
durumoms2 Melegimin_annesi bende aynı şeyi düşünüyorum canım yerleştiğini. İnşallah iyice aşağıya inmiştir cektigimize değse de pıt diye dogursak ☺️🙏
durumoms2 gulin-35 kıpırdayinca diyorum ki oğlum doğ bak dışarda rahat rahat hareket edersin daha dinleyen yok 😂
Scemiha durumoms2 arada hafif adet sancısı gibi oluyor, geçen hafta gittiğimde sancı ve açıklık çıkmamıştı. Yarın kontrolüm var sancı biraz yükselmiş olabilir