Ozgemir05 Melike464860 ayy evet evet bende öyleyim ufacık bi ağrım sancım olsun hemen kontrol ediyorum indim diye
Melike464860 Ozgemir05 aynen bende hatta ağrı olunca seviniyorum dogacak diye ama geçiyo hemen geri. Sanki böyle olunca doğuma 2 3 ay var daha gibi hissediyorum
Babies16 41. Haftadayim.benimde karnim dusmedi yaa. 15 gun once nisanim geldi gerisi yok.bekle bekle skildim 😑
bejanne00 Benim 😂 karnım hic düşmemişti 37+0 da nişanım geldi 37+1 dede Doğum yaptim. Birde sunu denemistim duvara yaslanıp ayağını kaldirirsan doğumuna daha var ama kaldırmada zorlanirsin bugun yarın dogurcan derler. Ben pazar günü görüp denemistim otururken ayağımı sandalyeye koyim dedim ve kaldıramadım elimle destek verdim. Pazartesi Nisanim gelip salı Doğum yaptim
ozgeya Melike464860 boşver kimseyi dinleme,kulaklarını tıka.bana da neler neler dediler,ilk başta çok takıyordum sonra kendime kızdım,neden gereksiz insanlar yüzünden kafaya takıp bebeğimi strese sokuyorum diye.o milletin ağzı hep çalışır.
Gozdeerdem Melike464860 aynı şekilde benimde kızım olucak yanların boş karnın sivri erkek olabilir diye iddalasanlar var. :) He he diyip geçiyorum artık ordinaryüs profesörler sanki 😂😂 ultrason a ve doktora gitmesem inandiricaklar
Melike464860 Gozdeerdem bana da erkek diyorlar 😀 ama kız 😊 buna rağmen doğsunda öyle emin oluruz diyorlar 😀😀😀