Melike464860 Kızlar 38+6 Hamileyim. Çevredekiler hala Karnın düşmemiş daha dogurmazsın sen diyor. Bebeğim sağlıklı olsun ne zaman onun için doğru zamansa ozaman gelsin ben beklerim ama böyle duydukca canım sıkılıyor stres yapıyorum. Karnı düşmeden doğuran var mı acaba..?
Hafizeipek Melike464860 çevredeki herkes te maşallah 10 yıl tıp fakültesi okumuş gibi konuşuyo tam ağızlarının ortasına çakmalık hepsi 😂😂😂
Mervesonerutku Melike464860 canım ben 35haftalığım benim karnım düştü ama şu ana kadar en kadar hamile gördüysem Doğuma gelen karnı hep aşağıdaydı
Esra___ Melike464860 millete bakarsan Benin 20.haftalardan beri ayım günüm kalmamış sen artık doğurursun çocuk aşağı düşmüş diyorlar 🤦🏻♀️ O vücut yapısı Cnmm 35 haftalık oluyoruz yarın çok şükür doğurmadım hiç takılma
Melike464860 Hafizeipek aynen canım. Karnım sivri ve kızım olacak belli olmaz belkide erkektir diyenler bile var 😀. Ha bide hala doğurmadin mi diyenler kısmı ayrı var 😀😀
Hafizeipek Melike464860 bana da karnın kız karnı doktor yanlış görmüştür diyo mahalle profesör leri 😂😂😂
Gozdeerdem Melike464860 aynı şekilde benimde kızım olucak yanların boş karnın sivri erkek olabilir diye iddalasanlar var. :) He he diyip geçiyorum artık ordinaryüs profesörler sanki 😂😂 ultrason a ve doktora gitmesem inandiricaklar
Nidanurfirat Benimde inmemişti çocuk kanaldada değildi kontrole gittim doktor 41. Haftaya kadar bekle hiç bir belirti yok dedi sancım dahi yoktu yalancı falan. O gün gece suyum geldi doğuma gittim. Yani biraz bebişlerin keyfine bağlı bakma sen millete 😘
Melike464860 Nidanurfirat benim doktorum da hiç belirti görmüyor 41 e kadar beklerim sonra suni veririz dedi öyle olmazsa sezeryan yaparız dedi. Bu bilinmezlik beni delirtiyor bide cevredekiler delirtiyorr🙈
Melike464860 Aysenurtsr ya bendende birsey geldi dün kan değil biraz yogun kıvamda ne sarı ne beyaz bi akıntı gibi birsey ama anlayamadim kan olmadığı için
Aysenurtsr Melike464860 ya nisan genelde kan ve kahverengi olur derler ama burada bazi kisilerin akiskan sari gibi gelmis, sanciniz olmadan gitmeyin ama, takip edin agrilarinizi
Melike464860 Mervesonerutku Sağol canım zaten şuanlık sancı felan yok. Bazen 1 2 ay daha doğmaz gibi geliyo 😀
Melike464860 Mervesonerutku bana da öyle geliyordu önceden ama şimdi 41 i buluruz gibi geliyor. Hatta 35. Haftada ayrıntılı gittiğim de doktor 5 ekimde doğar demişti hala doğmadi
ozgeya Melike464860 ben 🙋🏼♀️ Karnım hiç düşmedi,gören daha karnın aşağı inmemiş doğumuna var diye yorum yapıyorlardı ama bu yorumlar yapılırken 37+6 haftalık doğum yaptım.
Melike464860 ozgeya hayırlı olsun canım.. 39 bitti hala doğuramadim çok sıkıldım bide bunları duyunca dahada stres yapıyorum.
ozgeya Melike464860 boşver kimseyi dinleme,kulaklarını tıka.bana da neler neler dediler,ilk başta çok takıyordum sonra kendime kızdım,neden gereksiz insanlar yüzünden kafaya takıp bebeğimi strese sokuyorum diye.o milletin ağzı hep çalışır.
Nslhnfdn Melike464860 benim 29.haftada asagiya dustu gobegim bebek de donmus. Bende erkenden gelmesinden korkuyorum