Zeynepdgn50 https://imgyukle.com/i/nWbqAj Erken gebeliği dün kaseti biraz önce yaptım. 3 gün gecikme var. Kan vermeye gidicem dua edin 🤲
Zeynepdgn50 kubraselcuk Kullaniciadii Gamzeoskan Çok teşekkür ederim kızlar 🥹 kan vermek için erken değil demi yaa yoksa bir kaç gün daha bekleyim mi
Zeynepdgn50 Kullaniciadii bende adetimden 3 gün önce felan yapmıştım negatifti. Adetim 2 gün gecikince yaptım erken gebelik çıktı kuzum hiç belli olmaz adetini bekle bence
Alset Benimde adet tarihine 2 gün var kaset test yapdim ama neqativ hamile oldugumu sanıyorum ama nedense piskolojim bozulmus herhalde
Zeynepdgn50 Alset yaptım canım bende adetimden 3 gün önce yaptım kaset test negatifti. En ufak silik çizgi bile yoktu adetim 2 gün gecikince yaptım çıktı
Zeynepdgn50 Kullaniciadii poyrazvearya Deletedmom_110 kızlar kan verdim sonuç pazartesi çıkar dediler akşam üstü çıkmaz mı e nabızdan kontrol etsem
poyrazvearya Zeynepdgn50 sağlık ocağı ise çıkmaz devletin aciline gidip verirsen 2 saate çıkar ben öyle yapmıştım akşam 5 de verdim 7 de öğrendim acilden acilden giriş yap gebelik testi yaptırmak istiyorum de
Zeynepdgn50 Ezgisrerkli Deletedmom_110 tamam kızlar çok teşekkür ederim sonuç çıkınca yazarım buraya inşallah vardır 🙏🏻