Gizemkly Amin canim oncelikle oğlumda belden gelen bir agriydi 2 gun icinde gelisti git gide zorlasti oglumda acilmam yoktu ve zordu ama bunda kizda kasıktan ufak tefek yokladi hani adet olursunda usutmus gibi uyuz bir agri olur ya öyle bebek surekli toplanıyordu karnimda megersem acilmam oluyorms surekli toplaniyodu geceden boyle uyuz bir agri vardi sabahina nisanim geldi sonra oglene dogru leke tarzında geldi aksama dogru toplanmalar sıklaştı artk dakika tutmaya basldim sancilar 1 saatten yarim saate dustu ve altta baski olusturmaya basladi sonrasinda 15 dakika 10-5 derken apar topar özele kontrolum vardi gittim 8 cm aciklik var dedi doktor sonrasnda hemen devlete gittim madem bu kadar aciklik var dedim ilkide normaldi buda normal benlik bişey dedm bastik gitti devlete iceri girer girmez baskı basladi ve hemen apar topar catala aldi kontrol etti 8 cm dedi suyumu patlattı ben hissetmedm zaten cati muayenesinde kendini kasmazsan sorun olmuyo sonrasnda ultrasona alım dedi nst den ultrasn a bakmak icin giderken suyum bosaldi ultrasonla kafasina baktılar asagida dedi hemen catala aldi muayenem 15 dakika dogumum da 15 dakika oldu ve hic bagrmadm surekli dediklerini yaptm rahat davrandm ve guzel bir dogum oldu 🥰