Sumeyyeabdi Elfida20 evet canim sen bilirsin bnde sana sorayim oğlum buse ismini isytor kardeşine yanına hangi isim uyar sence
okunmusciklet Elfida20 aynen hatta kaşif dora diye çizgifilm vardı bence unisex bi isim ama kıza daha çok yakışıyor içinize sindiyse koyun bence
Elfida20 Sumeyyeabdi buse hira var bir tanıdığımın kızının ismi onu önerebilirim ☺️ Mina Duru Berra Alya Serra Sare Aklıma bunlar geldi 🌸☺️
Sumeyyeabdi Elfida20 sağol canım benim ☺️ oğlum kesin diyorda esimle daha konuşmadık bnde magnet kapı süsü yaptıracağım kesinlestirelim ismini artık diyeceğim esime😃
Elfida20 Sumeyyeabdi valla ne kadar erken düşünüp kesinleştirirseniz o kadar iyi. Ben bu kadar zor olacapını tahmin etmezdim 😂😂
Sumeyyeabdi Elfida20 evet canim 2 ay kaldı hala isim.yok gerci oğluma kalsa buse var baska isimde kabul etmiyor bakalım ne olursa Art ık 😂
Elfida20 Sumeyyeabdi ahahah buse bence güzel isim. iyiki onda ısrar ediyor başka söylenmesi zor isim falan istemiyor neyseki 😅
1erkekkannesiiii Elfida20 anketi yapamadım tıklama çıkmadı ay 😂😂 erkek ismi ama kıza da koyulur yani ne var gayet güzel çizgi filmde duymuştum dora ismini anlamını bilmiyorum ama kulağa hos geliyor
Elfida20 1erkekkannesiiii ay aynen becerememişim 🙈 Evet bence de çok hoş ama kulağa ilk kız gibi geliyor bana mesela. size erkek mi geliyor?