hayirlisi06 evet aslında daha vakit var ilk doğumsa özellikle 41 küsürlere kadar bekletiyorlar özellikle devlette
Doğumu başlatmak içinn
Sare19 olumlama yap canm sakin karanlık bi odaya geç yak mis kokulu mumları sakinleştirsin seni sonra düşün sancın var bebeğin kafası aşağıya baskı yapıyor yumuşak yumuşak ağrı var sırtında ama tatlı bi ağrı o ağrı kaslarını yumuşatıyor kasıklarını açıyor sancın geliyor 10 dk bi 8 e düşüyor 3 sn gibi sürüyor bu sancı bebeğin mutlu sen mutlu sakinsiniz öyle öyle hayal et doğumunu ama sakın durduk yerde ıkınma ıkınma bebeyi sitrese sokar anne nerde ıkınır doğum esnasında bebek çıkmaya çalışırken anne yardımcı olur ittirmek için ıkınır
Sare19 Bende ssvd düşünüyorum inşallah olur 38+2 bakalım ne zaman gelecek
Sare19 Ben ilkini sezeryan oldum ikinciyi 42.0 haftalık normal doğurdum yani Ssvd yaptım
38+2 deyim bende hurma yiyorum çömel kalk yapıyorum bakalım ne zaman gelecek sabırsızlıkla bekliyorum
Merveozr aynıyız:)
Sare19 39+6 oldum ama napsanda gelmiyor anca bekliyoruz kendileri ne zmn gelmek isterse artık 😀
SareSumeyra ay ne güzel 🥰
Busebatuhan günlerimiz aynı 😍 belirti varmı sizde
Naz_1648 şuan bende öyleyim ama dünkü gibi olursa sabaha geçiyor
Aminegokce nişan geldimi sizin benim şuan geldi
Aminegokce bende hiç belirti yok kasılma sanci vs gbi hiç doğurmak için küçük belirti yok kısaca 😀
Raftakilimon iyi beklemişsiniz bizde sancı gelirse deneyeceğiz inşaAllah
Ben 36 da itibaren hurma yiyorum bol bol yürüyüş yapıyorum 30 dan itibaren 😂 şuan 38 haftadayim bizimki ne zaman gelcek bakalım
Busebatuhan dün çok umutluydum ama sadece yorgunluktan uyuyamadım olan tek şey bu 😂