• Doğum
  • Doğumu başlatmak içinn

hayirlisi06 evet aslında daha vakit var ilk doğumsa özellikle 41 küsürlere kadar bekletiyorlar özellikle devlette

Sare19 olumlama yap canm sakin karanlık bi odaya geç yak mis kokulu mumları sakinleştirsin seni sonra düşün sancın var bebeğin kafası aşağıya baskı yapıyor yumuşak yumuşak ağrı var sırtında ama tatlı bi ağrı o ağrı kaslarını yumuşatıyor kasıklarını açıyor sancın geliyor 10 dk bi 8 e düşüyor 3 sn gibi sürüyor bu sancı bebeğin mutlu sen mutlu sakinsiniz öyle öyle hayal et doğumunu ama sakın durduk yerde ıkınma ıkınma bebeyi sitrese sokar anne nerde ıkınır doğum esnasında bebek çıkmaya çalışırken anne yardımcı olur ittirmek için ıkınır

Sare19 hurmayı kaymatıp sıyunı mu içmek geerekiyor

Aminegokce bende hiç belirti yok kasılma sanci vs gbi hiç doğurmak için küçük belirti yok kısaca 😀

Naz_1648 dün benimde vardı düzensizdi bekledim ama düzene girmedi🥺

Ben 36 da itibaren hurma yiyorum bol bol yürüyüş yapıyorum 30 dan itibaren 😂 şuan 38 haftadayim bizimki ne zaman gelcek bakalım

Busebatuhan dün çok umutluydum ama sadece yorgunluktan uyuyamadım olan tek şey bu 😂

Seleme101 hamileliği hep hareketli geçirdim dedik herhalde erken gelir 39 bitecek neredeyse 😬