NurberaMom Melekanne2606 tıp fakültesi hastanesi olduğu için prosedürü böyle sanırım o gün heyecandan hiç birşey soramadım zaten ☺️
Melekanne2606 busrayla1 İnşallah canım hiç korkma İnan ona kavuşacağını düşün sadece doğunca zaten kokusunu içine çektiğinde herseyi unutuyorsun 🥰
aren6161 Melekanne2606 benim 7 ekimde ayrıntılı ultrason daha doguma var🙈😍 sahlikla alin kucağınıza insallah 💙
Melekanne2606 Leblebi_tanesi İlk bebiş mi 😍 gerçi benim ikinci olmasına rağmen çok heycan var bi an önce hafta bitsin diye bakıyorum🥰
Leblebi_tanesi Melekanne2606 evet ilk 😍öyle çabuk geçti ki aslında ama şu son hafta geçmek bilmiyor içim içime sığmıyor valla 😅 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Nrglesim2 Melekanne2606 allahı. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kendi isteğinle mi sezeryan olucaksın yoksa bebişle alakası var mı merak ettim
Melekanne2606 Nrglesim2 Amin canımm sağol benim ilk doğumum geçen sene oldu ve zorunlu sezeryandı kilosundan dolayı şimdide dikişlerim daha tam iyileşmediği için mecbur sezeryan
Melekanne2606 elifuslu1002 Normal olcak sanırım inşallah bi avazda doğurursun canım rabbim kolaylık versin 🥰
elifuslu1002 Melekanne2606 inşallah bir problem olmazsa normal olcak sen kendin mi istedin sezeryanı mecburi mi yoksa
Melekanne2606 Leblebi_tanesi Evet son hafta çok zor geçiyor 😂 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kız mı erkek mi senin 🥰
Melekanne2606 Burculusamet Kendi isteğinle mi sezeryan olcak 😊hiç korkma canım İnan korkcak bişey yok daha geçen sene doğum yaptım tecrübeliyim😂
Melekanne2606 elifuslu1002 Mecburi sezeryan canım daha geçen sene doğum yaptım ben bu ikinci ve arası kısa olduğu için zorunlu
Leblebi_tanesi Melekanne2606 valla en son detaylıda kesin kız dediler 😅sonra cinsiyetle ilgili bir kere daha kız diye söylendi 🤣 o kadar çok değişen var ki sanırım doğumdan sonra ebelere falan ilk sorduğum soru kız mı erkek mı olacak bu gidişle 🤣🤣🤣
Burculusamet Lavanta27 merhaba 37 inci haftadayım allah hepimizin yardımcısı olsun sagsağlim bebişlerinizi alalım kucağımıza☺️