Hafizee28 Yagmurmasal allah sağlıkls kucağına slmayı nasip etsin bizde ne nişan var ne ağrı var duruyoz öyle
Busebatuhan Hafizee28 39+6 bende doğurmak istyorum ne açılma ne doğum kanalına girme hiç biri yok sizin açılma yada kanala girmiş mi ?
Hafizee28 Busebatuhan doktor baş aşa dönmş dediydi valla başkada bişi demediydi bakalım sabah kontrolümz var ne olck
asyagibi Hafizee28 Hafizee28 Amin kuzum inşallah hep birlikte ❤️ Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı doğumlar inşallah 🥰❤️
Balrengii Kizlar bende 39. Haftaya girecegim karnım aşağı düşmedi arada hafuf adet sancisi gibi sanci heliyot :( ne xman dogacak bilmiyorum gjbegjm asagi inse stres yapmicam yine ama yok o da yok
Hafizee28 Balrengii stres yapmana hiç gerek yok bilir onlar ne zaman geliceni bence🥲😁 valla bizimkinde ses seda yok herhalde gelesi yok yeri rahat
Sema42 Hafizee28 bende 40.+6 yatışım yapıldı fitil verilecek bakalım Allah yardımcımız olsun inşallah
Sinemkaya43 Hafizee28 bende doğuramıyorum diye hep post açıyordum çok şükür doğurdum darısı başınıza inş 🥺