Fatmaeylul Mrtnurr 9 ay taşımak ayrı doğumu ayrı bakımı ayrı boşuna demiyorlar cennet annelerin ayagindadir diye😁
Melike464860 Mrtnurr canım benimki 37de döndü ama mahvetti dönene kadar. O kadar sert vuruyorduki alt tarafıma agliyordum acıdan. Birden bire döndü ama hatta ben bu hafta oldu donMedi kesin Sezeryan olurum diyordum beni kandirmış döndü 37de 😀
Melike464860 Mrtnurr çok iyi anliyorum hemde. Artık sırf o kadar vurmasn diye şekerli şeyleri az yiyordum
Clsc Kizlar benim 2.cocugum donmedi doktor sezeryan dedi sabah saat 8 de hastanede olmami soyledi gece sancim tutmasinmi😂gece yarisi hastaneye gittik tabi beni sezaryana hazirliyolar doktorum yolda henüz tabi benim oglan o kadar hizli bi sekilde geldiki doktor yetisemeden ben cocugu tersten dogurdum
Clsc Düşünün ebe dogurttu yani beni.cocugu giydiroyolar doktor iceri girdi tabi yapacak bişey kalmadi herşey oldu bitti😊
Clsc Yani demem o ki rabbim her sekilde kaldiramiycagimiz yükü yuklemiyo çok şükür hic bi sorun olmadi gayet saglikli evladim