sedefyrs1101 SutlacimiYedimmiBen 2. Doğum ilkine göre daha kolay oluyor diyorlar sizin de öyle mi oldu acaba ? 2. Gebeliğim bunuda normal istiyorum🙂
SutlacimiYedimmiBen sedefyrs1101 gercekten ikinci cok kolaydi 3 saat sanci cektim gttigimde 9cm acilmam vardi hemen doguma alindim 15dkda doğdu bebeğim 🤗 dogum hikayemi okuyabilirsin
Deletedmom_8 girl_boy_annesi yaaaa harika cidden mucize. Çok imreniyorum gerçekte kesi ve dikiş olmadan yapanlara. Doktorumla daha doğum hakkında hiç konuşmadık ama haftaya mutlaka sormam lazım. İyice merak ettim. İnşallah darısı bana olsun böyle pıt diye kolayca kesi ve dikişsiz 😻🫢
girl_boy_annesi Deletedmom_8 Rabbim inşallah sanada nasip etsin dikişsiz Doğum tekrardan bana da nasip etsin 🥰🤲🏼
Kaleboynutuba Deletedmom_8 inşallah kuzu bizede öyle doğumlar nasip olur demi yaaa çok etkilendim cidden içime umutlar serpildi
girl_boy_annesi Kaleboynutuba yok enfeksiyon hiç olmadı perine Masajı yapamadım maalesef ama şey duydum onu bu sefer inşallah yapacağım bi pamuğa zeytin yağı sürüp vajinaya koyup yatmakta dikişsiz Doğuma sebep oluyurmuş
Kaleboynutuba girl_boy_annesi hımm yumuşattığı için oda güzel bi yöntwm bak onuda deniycem inşallah herşeyi deniycem kwndiliğinden esnesin diye 😁 tabi herşeyi dediğim böyle zararsız doğal yöntemler
simgekaya Kaleboynutuba perine masajın ile kesi ihtimalinizi düşürebilirsiniz. Youtubede bununla ilgili videolar var.
Kaleboynutuba Damla1995 ayy inşallah ya ne kadar da sıyrık falnda olsa en azından yırtıktan dikişten çabuk iyileşir heralde normaldir yanmasıda rabbim banada nasip etsin inşallah
Damla1995 Kaleboynutuba insallah canim rabbim normal dogum bekleyen herkese nasip etsin insallahh 🤲😇🌸
Kaleboynutuba SutlacimiYedimmiBen benim şimdiden çatkalkarım yırtılmalarım ağrıyo basınçtan dolayı karnımn alt kısımdakiler
Kaleboynutuba Birmeleginannesi32 oyy yaa minik olsun da oda dikiş bile sayılmaz duyuyorum 17 18 tane dikişler bilem yırtıklar falan doğumdan sancodan çok sişikten kokuyorm ama kendimş pozitif yönlemdirip dikişsiz olacağına inanarak doğum yaparsam inşallah ol az oluesada çabuk iyileşir inş
Kaleboynutuba Mucizebebek2 inşallah kardeşim benim inşallah 😘 bende bi konuşucam bu konuyu doktırumla
Kaleboynutuba 3babyannesy yapusal fakrlılıklardan işte kimisine olmuyormuş kesi yırtık inşallah bende olmayanlardan olurum
Kaleboynutuba girl_boy_annesi yaa cidden mi ayy valla içime unutlar serpildi inşallah bende dikişsiz normal doğum olırım
Deletedmom_8 Kaleboynutuba valla ben hamile kalmadan önce denk geliyordum doktorların videolarında. O zamandan beri hep bende öyle doğurcam diyorum. Evrene 8 aydır pozitifi bastım. 2 ay kaldı. Doğurursam yazarım 😂
balporsuguu Kaleboynutuba annem 3 cocugunada kesisiz dogurmus,ben ilk cocugumu kesisiz dogurdum ama yirtigim vardi 3 dikisim vardi.Cok zorlayici olmadi dogum sonrasi,ilac bile kullanmadim ama gozume cirkin geliyor o yirtilan yer🙄