Fatma28 16 haftaligiz mide yanmasi eksimesi oluyo bel agrisi ve sabahlari uyandigimda burun tikanikligi ama bn doktora sordumda damarlar genisledigi icin tikaniklar olur burun kanamalari olusabilir demisti normalmis yani cinsiyete gelince 12 haftalikken kiza bnziyo dedi 14 haftalikken oglana bnziyo dedi sali gitcez baklim ne dicek 😊😊😊
Balboncugum 16+2 haftalıgz sağ kalcama kramp giriyor sürekli bacaklarım ağrıyor uyuyamaz oldum😣 oğlumuz olacak inşallah
yyhulya Balboncugum yürürken veya temizlik yaptıktan sonra benim de sol kalçam ve bacağım acayip ağrıyodu yatarken de dizlerimin ağrısından uyuyamıyodum doktorum kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi kalsiyum magnezyum karışık bi hap verdi 3 gündür içiyorum maşallah geçti ağrılar
Ozy Selim_Alparslan bende bugün 16+0 oldum kusmalarim azaldi mide bulantim sabahlari arada oluyor Bebegimin hareketlerini hissetmek icin bekliyorum 😩
denizefe Selim_Alparslan hıc sormadm dıyebılırım ılkınde merak ederdım ama bı sure sonra ıyı olsnda kılosu muhım degıl dıyo ınsan
Ebrugb @Selim_Alparslan gündüz neyse de gece çok zor oluyor canım doktorla konuştum çok rahatsız olursan sprey verebilirim dedi ama almadım
Mel53 Selim_Alparslan ağrıyan yerlerin kasıkların ve karnın mıııııı! Dünden beri bende ağrıdan öldüm 14. Haftafayız
Selim_Alparslan Mel53 heryerim canım kasıklarım da baskı var sanki şişkinlik var biraz omuzlarım ağrımaya başladı sırtım belim ağrıyor her yerim ağrıyor yani
Ozy Selim_Alparslan Aynen bende onu hissediyordum ama nedense bikac gündür oda yok 😞😞😞😞 korkuyor insan bisey hissedemeyince sanki karnimda kelebek ucuyo gibi oluyordu ve cok güzel bir duyguydu siz hergünmü hissediyorsunuz
DamlaSu Selim_Alparslan Ağrıdan oturup kalkamıyorum bizde 16 haftalığız. Herkes abartıyorum diye düşünüyor galiba 🙄 Çarşamba günü inşallah cinsiyetini öğrenicez 🤭
Selim_Alparslan Ozy hergün değil canım arada :) özellikle akşam yemekten sonra oluyor haftada 1 2 kez 🙂 daha erken zaten biz 16+1 iz doktorum daha hissetmezsin 18-20 ye kadar dedi ben öyle diyince şaşırdı 🙂
Ozy Selim_Alparslan Benim doktorum ilk basta kelebek ucuyor gibi hissedersin daha sonradan sert tekmeler gelir dedi Birde her Kadinin vücudu farkli kimse bilemez nezaman hissedecegini bence
Elifffeyyup 17 haftalığız..aşırı baş ağrılarım var özelliklede uykumu almadığım zamnlarda...şimdi biraz geçti gibi..cinsiyetimiz kız..sağlıkla kucagimiza almayı allah nasip etsin
Aslksp Hazinem 12. Haftada kız görünüyor demişti doktor ama 1 aya kesinleşir demişti 1 hafta sonra gidicez bakalım 17. Haftamızda