Kivircikkuala tek doktorla kalma bak ben doktoru değiştirdim önce allahın sayesinde sonra bu gittiğim doktorun araştırmaları sonucu gebe kaldım hemde 1 ay içinde dr çok önemli 🙏🏻 Tedbir bizden takdir allahtan derler ya o misal🙏🏻 İnşallah olacak allahın izniyle stres yapma uzak dur stresten elinde değil biliyorum 🙏🏻 Ama başka bi meşgale bul gebeliği düşün tabiki ama rahmini taciz ederek değil şimdi nasıl oluyor biliyor musun denedin oldumu gebelik var mı diye düşünüyorsun beyninde bi motor rahme sinyal veriyor hadi var mı bişey ne oldu yapabildiniz mi oldu mu artık rahmin eli ayağına dolaşıyor kalakalıyor öyle bunu prof doktorlardan dinledim belki rahim sperm daha birbirine alışmadı eşinle seni düşün tanıştınız sevgili oldunuz nişanlandınız evlendiniz sonra çocuk yapmaya karar verdiniz 🥰 sperm yumurta da aynı şekilde 🙏🏻 Ben kendime kürtaj sonrası 1 yıl olmaması çok normal dedim ve kendime zaman verdim rahattım tabiki bu süreçte araştırmalar yaptım ama beynim rahattı olursa olur olmazsa olmaz gibisine tevekkül ettim bide eşim eylülüde değerlendirmeyelim ekimde başlayalım dediğinde moralim bozuldu açıkçası dedim ki amaaan olacağı varsa korunurkende olur her şey vaktine esir dedim allah yeterki ol desin dedim 🙏🏻 Hiç sıkma canını stres yapma umutsuzluğa kapılma tıp çok ilerledi olmazları olduran bi allah var dualarım seninle sadece rahatlat beynini boşalt olur mu 🌟💓