trakyalikizce Bugün itibarıyla 8. ayımıza girmiş bulunmaktayız🤭 zaman azaldıkça heyecanımız da artıyorr🤍 sizde durumlar nasıl kızlarrr🥰
Annesininportakali53 trakyalikizce 31. Haftadayızz. Çok şükür bir sıkıntımız yok 1-2 haftaya bebişimin kıyafetlerini yıkayıp utulemeyi düşünüyorum 🥰
Mhanife trakyalikizce doğum heyecanı korkusu sardı🫠32+1 deyiz 34.haftada kontrolümüz var bakalım doğum için bi planlama yapıcak mı doktorumuz🥹
Ozge_5516 Eldgrn bu zamn bi bana mi hızlı geçiyor hic bisey anlamadim ne ara 8 . Aya geldim heyecan korku ve endişe sardi artik😀
trakyalikizce Annesininportakali53 maşallaah🥰🙏🏻 ben hâlâ ütüleyip yerleştiremedim dolabı gelmedi bebişimizin onu bekliyoruz😔
trakyalikizce Hcrnshn tam zamanları bence kafa rahatlıyor hastane çantasını hazırlayınca ben de 33. haftamda hazırlamıştım☺️
trakyalikizce Mhanife ay o bende de var hem çok heyecanlıyım oğlumuza kavuşacağız diye hem de geriliyorum bilinmezlik sonuçta ne yaşayacağız bakalım 🙄 hayırlısıyla gelsinler🙏🏻🙏🏻
Mhanife trakyalikizce amin inşallah kavuşmak için sabırsızlanıyorum 🥰 artık agırlastım bi an önce de doğurmak istiyorum😀
trakyalikizce Mhanife ben de öyleyim 🙄 mesela makinaya çamaşır atıyorum yoruluyorum hemen oturup dinleniyorum😂 her işten sonra dinlendiğim için uzuyor da uzuyor😅