suscarparimm aslında ben yanlış hesapladım çatı muayenesine gittiğim zaman 37+5 oluyorum. Umarım kolay geçer acı eşiğim yüksektir normalde ama hiç bilmediğim bişey oldugu için sanırım tedirginim

Bahtsizana111 hahaha ne güzel geçmiş umarım benimde hemen olur biter aslında korkuyorum ama saçma sapan bir gerginlik var neyse yapıcaz artık napalım 😂

Avcib ay maşallah Allah banada nasip etsin inşallah, doktorum bana hep normal istiyosun dime diye soruyor bende evet hocam inşallah normal oldun diyorum işte 38 haftama yaklaşıncada bi çatına bakalım artık normal mi değil mi anlarız dedi

[silindi]

[silindi] ay ne kadar güzel geçmiş hadi darısı başıma bu çatı muayenesinden sonra bir tek doğurmamız kakıyor heralde onuda tek nefeste doğuralım hepimiz inşallah

Senakaran Çatı muayenesi olana kadar acaba nasıl diyordum sonra aklımı başka yere verdim kendimi serbest bıraktım basitti 🙂

Senakaran öyle zaten oldu zaman bile direk niye bu kadar kendimi kastım diyeceksin merak etme ki inşallah seninki de kolay geçer sende öyle dersin❤️

Senakaran ben 35 haftada nst girdim doktor 36 da nst 37 de nst ultrason ve çatı muaynesi dedi ben sancım olmadığı sürece 36. Haftada gidip nst ye girmemeyi düşünüyorum 🙄

Senakaran daha dün oldum korkacak bişey yok ama sizin daha çok erken ben 40.haftamda oldum alttan muayene 🙄

Haftaya yani 37. Haftama denk geliyor bana da yapacak🥺 çok korkuyorum geriliyorum korkudan soru bile soramıyorum size

Bahtsizana111 al benden de o kadar ilişkiye giremiyorum ağrıdan sanki önünde duvar gibi bişeye çarpıyor gibi çok ağrılı oluncada eşim yapmıyor 😂 ama çatı muayenesinde şipşak oldu bitti resmen anlamadım 😂

Bebetooo1 o bizden kaynaklı aslında son haftalarda doğum düşüncesi bizi daha çok geriyor ilişkide de istemsiz kendimizi sıkıyoruz bilinçsiz ondan rahat olmak lazım ilk bi kendini gevşet işi yavaş yavaş yapınca gerisi kolay oluyor bu durumda eşi yönetmek lazım azıcık😅 bi kaç öyle denedim daha kolay oldu biz rahat oldukça iç kaslar da gevşiyor azda olsa😅 bide çatı muayenesindeki pozisyondan kaynaklı bence kolay geçti öyle bi koltuk falan lazım son aylarda yoksa doğuma kadar kocalar az uzak dursun 😅

Bahtsizana111 ayy heralde ondan olabilir çatı muayenesindeki pozisyon tam açık vizede öyle bişey lazım 😂 yoksa bacaklarımı açamıyorum yukarı kaldıramıyorum çok zor çok 😂😂

Bebetooo1 ahaha ay al benden o kadar kaç gündür çaktırmadan adamdan kaçıyorum garibim de sancım var diye üzülüp sürekli nasılsın diyip masaj yapıyor 😅🤦🏼‍♀️ bu bildirimler niye bize gelmiyor ya deli oluyorum

Senakaran soruyu soralı 3 gün olmuş ama eğer hala çatı muayenesi olmadıysanız hiç korkmayın iki kere oldu kesinlikle hiç bir şekilde hissetmedim. Hatta bu konu ile ilgili post açmıştım korkmayın diye çünkü burada çok ürkütücü şeyler okumuştum hatta ikinci muayenede istem dışı kastım kendimi ama kesinlikle korkulacak bir şey yok

Nil- bugün saat 2 de olucam inşallah çok rahatladım çok teşekkür ederim 🫶🏼