Kızlar 35+5 im haftaya çatı muayenesi yapalım dedi doktor hiç bilmiyorum korkmak istemediğim için araştırmak bile istemiyorum bana bilgi verin :(

Senakaran Neden haftaya yapıyor ki 38. Haftada ypması daha sağlıklı aslında ama acı olarak çok bişey hissetmemiştim ben sizin eşiğinize bağlı bi durum

Senakaran 2 dk ancak sürdü ben içimden bu muydu dedim acıtan işlem sanmıştım bende emin olun tedirgin olacak durum yok🌸

Senakaran son haftalarımda ilişkide bile kasılan ağrı çeken ben çatı muayenesinde o kadar acı hissetmedim 😅 doğrusu birden oldu biti doktorumla konuşurken birden oldu biti kendimi kasmam inşallah dedim nasıl derken o sıra yaptı muayeneyi gir çık misali yapılıyor zaten sen kendini germe yeter ki oldun pozisyondan kaynaklı kolay oluyor merak etme korkulacak bişi yok olsaydı canı tatlı olan bende olurdu😅

Senakaran 38+5te sancim geldi herzamnkinden farklıydı evde biraz bekledik hastaneye gittik ozmanaa kadr çatı muayenesi olmamıştım acilde çatıya baktılar korkutmak gibi olmasın ama baya canım acıdı acı eksiğim yüksek olmasına rağmen ama çok şükür 6 saatte normal sancıyla dogurdum

• [silindi]

Senakaran 37 haftalığım bugün yapıldı. Normalde burada çok okudum acıyomu ne oluyor vs diye. Acı eşiğim o kadar düşük ki en ufak dokunsanız bile canım çok acır 😂 Ama 1-2 dakika sürdü ve cidden regl sancısı gibi birşey oldu o anlık sonra zaten geçti 1 cm açıklığın var ama normal karşılıyorum dedi.

ZEHRaakkoyun ay bilmiyorum acı eşinin iyidir normalde ama bu hamilelikte herseye hassaslaştım

suscarparimm aslında ben yanlış hesapladım çatı muayenesine gittiğim zaman 37+5 oluyorum. Umarım kolay geçer acı eşiğim yüksektir normalde ama hiç bilmediğim bişey oldugu için sanırım tedirginim

Bahtsizana111 hahaha ne güzel geçmiş umarım benimde hemen olur biter aslında korkuyorum ama saçma sapan bir gerginlik var neyse yapıcaz artık napalım 😂

Avcib ay maşallah Allah banada nasip etsin inşallah, doktorum bana hep normal istiyosun dime diye soruyor bende evet hocam inşallah normal oldun diyorum işte 38 haftama yaklaşıncada bi çatına bakalım artık normal mi değil mi anlarız dedi

[silindi]

[silindi] ay ne kadar güzel geçmiş hadi darısı başıma bu çatı muayenesinden sonra bir tek doğurmamız kakıyor heralde onuda tek nefeste doğuralım hepimiz inşallah

Senakaran Çatı muayenesi olana kadar acaba nasıl diyordum sonra aklımı başka yere verdim kendimi serbest bıraktım basitti 🙂

Senakaran öyle zaten oldu zaman bile direk niye bu kadar kendimi kastım diyeceksin merak etme ki inşallah seninki de kolay geçer sende öyle dersin❤️

Senakaran ben 35 haftada nst girdim doktor 36 da nst 37 de nst ultrason ve çatı muaynesi dedi ben sancım olmadığı sürece 36. Haftada gidip nst ye girmemeyi düşünüyorum 🙄

Senakaran daha dün oldum korkacak bişey yok ama sizin daha çok erken ben 40.haftamda oldum alttan muayene 🙄