irem-1999-54 Zeynepdgn50 daha adet gunu varmı canım cizgi varla yok arası bi 3 gun sonra tekrar dene yada erken gebelik testi alabilirsin
rky2 Zeynepdgn50 Benim de ilk testim böyle silik çıktı. Aradan birkaç gün geçti tekrar yaptım biraz daha belirgindi.
Zeynepdgn50 iki_tospik_annesii inşallah 🙏🏻 bir yıldır bekliyoruz .erken gebelik testi yer yapayım ondan da çizgi varsa kan vermeye giderim ☺️☺️
Zeynepdgn50 tazecikannee inşallah 5 gün önce yapmıştım hiç bir sonuç yoktu ne silik ne başka bişey şimdi 1 gün gecikmem oldu yapayım dedim böyle çıktı 5 içinde böyle oldu bende kesin net olsun diye 10 dk bekledim
[silindi] Zeynepdgn50 Adet günümde yaptım kuzum ben❤️Teşekkür ederim darısı başına ❤️ https://resimyukle.io/r/qK4tDLly28 benimki böyleydi 🥲
tazecikannee Zeynepdgn50 sen bekleme hastaneye koşş canım kan ver en net belli olur inşallah pozitif alırsınız burdan haber bekliyoruz
Zeynepdgn50 tazecikannee inşallah bir iki gün daha geçsin kan vereyim 😂bizim sağlık ocağı adetin üstünden çok geçmeyince yapmıyo test
Zeynepdgn50 [silindi] seninki resmen ben burdayım diyo ☺️🧿inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin ve sağsağlim kucağına alırsın canım benim ☺️
Zeynepdgn50 [silindi] siz ne zaman yaptınız erken gebeliği sabah ilk idrarla mı akşam felan mı 1-2 saat sonra gitsem alsam yapsam çıkar demi her türlü
Zeynepdgn50 Seyma0323 aynen canım öyle yapacam kesinleştireyim boştan yere kan vermeye gitmeyim eşime felan da daha söylemeyeceğim netlik kazanana kadar