Oyku34 Cerenora benim en buyuk pismanligm vitamin haplarini cok az sure kullanmam . vitamin haplarni ihmal etme
Cerenora Oyku34 Kullandım canım her bi şeyi ama bizim çnce suyu bitti onu toparladık ama 2 hafta geri kaldı onu kapatamıyor. Küçük bebek olacak. Sağlıklı olsun da gerisi mühim değil.
Fatoscbk Oyku34 Ne gibi bi pişmanlık yaşadınız ? Bende hap kullanamıyorum beslenmem de pek iyi değil. Bebeği ne kadar etkiler ki ? 33+5 2300gr
Elcnerdgn Cerenora acaba suyu azaldığı icin mi kilo alımları yavaşlıyor benimde bebeğimin suyu azaldıktan sonra kilo alımı yavaşladı cünkü
Edaa35 Elcnerdgn benimde aynı haftada 2800 çıktı kulak iltihabı geçiriyorum günlerce su bile içemedim o etkiledi sanırım 3 kilo olmasını bekliyordum bu haftada dedi doktorum
Nurce Elcnerdgn yok canım benim bebeğin suyu fazla yine de kilo almıyor 😂🙈kilo işi bebeğe kalmış biraz ..ben de güzel besleniyorum vitamin balık yağı aksatmıyorum ama bizimki de maksimum 3 kilo çıkacak ; o çıksa hatta şükredecem 😅🙏🏻
Kadze Oyku34 2 kiloyu geçerse bizim için yeterli diyor doktorlar beterin beteri var yaşayabiliyor dogdugunda hayatını sürdürebilecek bir kilo bu umutsuzluğa kapılma muhım olan saglklı olması zayıf olsun dogdugunda nasl guzel kilo alıyorlar ki hıc dert etme gelişim geriliğyle doğup hemen toparlanan bebekler cok fazla
Sehrbn_ Oyku34 cnm vala benimde 31. haftada 1695 kg’di ciğerleri bir hafta geri dedi kilolu bi bebek bekleme dedi 32. haftanda tekrar gel bakalım bebeğin gelişimi var mı yok mu dedi kasılmalarım da var Salı günü tekrar gitçem işte moralim bozuk yani
momof3 Oyku34 ben son haftalarda muz,süt ve cevizi çok tüketmiştim.Ama kilosu çokta az değil kafana çok takma derim önemli olan sağlığı.Her bebek farklı oluyor
Zeynozeyyo Önemli olan bebeğini saglıklı olması önce bunu düşğn dert etme ama muzun cok iyi beslediğini duydum ve ben gebeliğin ilk döneminde tek yedim sey meyve ve asırı muzdu 4.aya kadar bulantım oldu bol meyve ve su içtim dene istersen suan 34 haftalık 2300 Doktor ii dedi bakalım 2 hafta sonra ne dicek
Elcnerdgn Edaa35 banada doktorum 1hafta geri kalmış kilosu dedi bizim suyumuz azalmaya başladı ben ondan süpelndim
Bskogzhn Ben kilo muhabbetine cok karsıyım bence bizlerin önce şükretmesi lazım bebeklerimiz saglıklı... ne anneler var saglık sorunlarıyla ugrasan... saglıklı olsunlarda zayıf olsunlar ne olacak sanki sonradan cok gğzel büyüyorlar
Nurce Elcnerdgn benim de pazartesi canım doğum ;bir hafta önce 2900 dü..ama doğduktan sonra ödemleri gidiyormuş genelde 200-300 gr düşüyormuş bebişler o olmasa işte iyi 😕
Kbrmrt Oyku34 Detaylı ugs yaptırdınız mı acaba? Genelde sizin durumunuzda olanların bebeği besleyen damarları dar oluyor.