Hazalk92 Sinemm ben 5 ay icindeyim ayni kiloyu söylüyorlar mi ? Ben ne kilo alabildim ne ise karnim çok çıktı korkuyorum resmen dr saglik sorunu yok dedi ama ne bilim
Senayuzuntass Elaninannesi bebek kilo aldım diye özel bir şey yaptınız mı yada kaç kilo aldınız hamilelik boyunca benim bebeğim zayıf biraz da
Elaninannesi Senayuzuntass 35.haftamdayım 10 kilo aldim ben su ana kadar. Özel olarak sadece her gece bir bardak süte bir yemek kaşığı keçiboynuzu özü pekmezi katıp içiyorum canım yaradiysa o yaramıştır onun dışında beslenmeme hic onem vermem zararlı zararsız canım ne isterse onu yerim kasmam kendimi yani
Senayuzuntass Kızlar benim bebeğim bir hafta geriden gidiyor kaynanam sürekli kcuuk bu bebek diyip duruyor moralim bozuluyor 35+3 de 2450 gram di ne yapmaliyim
Ozge_brbr Senayuzuntass kesinlikle muz ballı süt ve kaşar. Ama takma kafana bence sağlığı gelişimi yerinde olduktan sonra kilonun önemi yok kendini üzme canım
Senayuzuntass Ozge_brbr kaynana baskısı olunca canı sıkılıyor insanın bir de eşim de çok zayıf diyince ne yapsam bilemedim kimse öyle sağlıklı olsun diye düşünmüyor maalesef
huzurluanne Elaninannesi bilemiyorum ki tatlım. Ben 33.haftama girdiğimde gitmiştim. 2,100 gramdı. Haftasına göre 300 gram fazla dedi doktorum.