Dilek-K0 Fgbebek-1 mor olan folik asit diğeri de kan demir ilacım canım doktor bana bunları verdi folik asit olarak 2. Kutum bitecek 2.3tane kaldı tek sorun diğer markalardan çok çok pahalı Ama bebeğim için değer
oznur-41 Dilek-K0 doktora gebelik istiyorum dediğimde bunu vermişti bu yumurtalımlarını çalıştırır demişti bunu kullanıyorum ama gerçekten pahalı en son 200 e almıştım bitmek üzere bakalım yenisini kaça alırım😀
MinelHaapy Regenesis max kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle ben hamileliğimden önce başladım şuan 10 haftalığım bi 2 hafta kadar daha kullanacam sanırım 3 ay kullanılıyor diye biliyorum
Dilek-K0 oznur-41 ben 2 kutu bitirdim sayılır merak ediyorum daha ne kadar kullanıcam 😂 bende hamileliğimin 3. Haftasında doktorum yazmıştı ne kadarlık hamilesin şuan 🙂
Busel Vifolic kullanıyorum folik asit oranı en iyi olan bir takviye içinde omega3 ve başka vitamin minareler içeriyor içmesi kolay yumuşak kapsül çikolatalı kokusu da tadı da 😂
Merymklc Fgbebek-1 O ilk kontrolümden beri diofol içiyorum Bir aylık kullanım tablet 100 TL 5.5 aylığım hala içiyorum doktora sordum ne zamana kadar içeceğim diye doğurana kadar dedi😁
Fgbebek-1 Faness teşekkür ederim bana da vermişti. Arkadaşlarım folidays kullanmış kafam da çok karıştı
Ceydaozmete Fgbebek-1 ben hamilelik den 2 ay önce başlamıştım doktor tavsiyesi ile elenetal 1 kullanıyorum gebelikte de devam ediyorum içinde sadece folik asit değil bir sürü takviye var o yüzden tavsiye ederim