Sinemkaya43 angela4 yarım Saad bazen bir saad squat doğum yapmadan 2 gün önce 40 defa yaptım ben Meryem Ana otunu kullandım onun açılmamı hızlandırdığını düşünüyorum
Prensesaysima Sinemkaya43 merhaba gözünüz aydın öncelikle ❤️ bebek kanala inmiş miydi acaba gittiğinizde sanciyla hastaneye
Sinemkaya43 Prensesaysima teşekkür ederim canım doktor muaneye etmedi odasına girdiğim gibi yatiş verdi. Ebeye kanala girmişmi dedim evet dedi ama.benim karnım hiç duşmemişti doğum yaptığım gün bile
Prensesaysima Sinemkaya43 benimde düşmedi her gören daha var doğuma diyor 39 oldum kimse dogurcagimi düşünmüyor
Sinemkaya43 Prensesaysima benimde duşmedi yani herkezin düşecek diye bişi yok doğum anında düşen var göbeği ebe bana önemli olan karnının düşüp duşmemis değil bebeğin kanala girip girmemesidir
Prensesaysima Sinemkaya43 bana 2 gün önce kanala yaklaşmış ama kanalda değil daha demisti. İnşallah salı gittiğimde girmiş olur 🤗
minnosanneyim Sinemkaya43 aynı gün doğurmuş olmamız sağlıkla büyütelim bebeklerimizi inşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun inşallah canım 🥰🥰❤️
Sinemkaya43 minnosanneyim evet aynı gün doğurduk ve doguramayanlar annemlerede uğurlu"mu geldik ne bizden sonra doğurmaya başladılar 😂 amin canım ALLAH analı babalı büyütsün inşaallah 💜
Sinemkaya43 SuKahyaoglu leğenin içine su katıp. 3,tane Ayetel Kürsi, Felak, nas surelerini okuyup suya kattım sudan içip Hastaneye gittim