Egemen_ozgur_annesi RehoGelin diş ve diş eti ağrısı için. Benimde çok şişiyordu ağrıyordu kan tahlili istedi doktor B12 hapı yazdı Apikopal diye 3 aydır onu içiyorum daha iyi şuan dişlerim şükür
sedahsrky herobaby benim 28 çıktı 25. haftamda bana bile güzel dedi perinatologum. 30 a girmişsin zaten hiç korkma bundan sonra doğsalar bile birşey olmaz ciğer iğneside olmuşsun içini ferah tut canım bana 34 de alcaz dedi 30 dan sonra heranda gelebilir dedi
herobaby kızlar 30. haftadan sonra olanlar karın sertleşmesi yaşıyor musunuz? doktor ikizlerde daha çok hissedilir dedi gün içerisinde
Bernaomeroglu herobaby hiç sancım olmadı 20 gündür evde yatış vermişti doktorum rahim kısalığı vardı ama iyiye gidiyordu uzamıştı baya, soldaki bebeğim keseyi kendi açmış suyu bitmişti hastaneye ulaştığımızda :(
herobaby kızlar extra mag kullanan var mı? karın sertliğime iyi geldi diyebileceğiniz bir magnezyum takviyesi var mı? günde kaç mg alıyorsunuz?
Gorkim Minalisu öledir tabi risk azalıyor ama nebiliyim herşey normal giderse denemek istiyorum ama herşryin normal gitmesi ikiz gebeliklerde %20gibi birşey hayırlısı olsun diyorum