Didem52 sedahsrky bende üçüzlere hamileyim 25 haftalik bende perinatolojiye gidiyorum riskli gebelik diye bende birde kısalma var o yüzden 30. Haftaya varırsan ıyi diyo doktorum.
sedahsrky Didem52 kahve cola çikolata vs gibi şeylerden uzak dur canım yiyceklerle tetiklenmesin ben aylar oldu arada bazen çikolata ama kahve cola asla içmem çok tetikliyor inşallah en az 32 yi görürüz
Meryem_albayrak sedahsrky merhaba canım ilk önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende ikiz gebeyim bi riskim yok ama serklajı da tedbir amaçlı yaptırmadım sen yaptırdın mı acaba serklaj. Rahim uzunluğum da gayet güzel.
sedahsrky Meryem_albayrak Sağlıkla al sende kucağına inşallaj canım yok yaptırmadım 28 mm çıktı doktor 25 altına inmedikçe gerek yok dedi bol bol uzanıyorum ben zaten o yüzden gerek yok
Karpuz1995 Üçüz ve ikiz gebelik yaşayan anneler hayırlı olsun nasil hamile kaldınz normal yola mi tedavi ile mi
sedahsrky Karpuz1995 normal yolla canım bide benim ailemde yok eşiminde baya uzak akrabasında var rabbim yeterki olsun desin oluyormuş
mrv_elvn_ Karpuz1995 ben de aşılama yaptıracaktim doktor çok fazla yumurtan büyümüş aşılama yapamam dedi çatlatma iğnesiyle oldu bizimkisi de çok şükür 😅 Allah isteyen herkese nasip etsin🌺
sedahsrky elifcicek_07 hissetmesi herşey bambaşka üçüzleri gerçekten. perinatoloji bölümü normal jinekoloji doktorundan daha uzman oluyor. yani kadın doğumda en uzman doktorların olduğu bölüm. Riskli gebelik uzmanıdır normal jinekoloji doktorunun farketmediği herşeyi farkeder
Didem52 sedahsrky 19.çü haftada başladı bende kısalma hiç yemiyorum o dediklerini dikkat ediyorum ama hayırlısı artık sağlıkla alalım kucagimizada bebisleri
mrv_elvn_ sedahsrky ya öyle kötü durumdayim ki doğru düzgün beslenemiyorum bence şuana kadar sadece et yedim protein olarak benimkisinin biri iki gün sonra döllenmiş 😅 o yüzden küçük dedi doktor bugün kontrol var heyecanla bekliyorum bakalimm😍
mrv_elvn_ sedahsrky meyve çok yiyorum yumurta da yiyorum süt çok kokuyo içemiyorum ayran içiyorum 😒 siz nasıl besleniyorsunuz
sedahsrky mrv_elvn_ bende süt kokuyor içemiyorum ya cicibebeyle yada çilek muzla bilendirda çekip öyle içiyorum haftada 3 4 kez et 1 kez tavuk kalan günler sebze yemeği yiyorum hep
Ozlemsuu sedahsrky en sezaryen dedim bebekler kafa gelişinde neden sezaryen diyorsun bn normal doğurturum seni dedi kalıbın boyun da uygun bana göre dedi şaşırdım
Elifazad sedahsrky bugün gidicem yani bi sorun gözükmüyor ama erken doğum olmasın diye almak istiyorlar çünkü serklaj olmam gerekiyor bu hafta o yüzden çok değişik hallerdeyim sevinemedim bile .
Se19 sedahsrky maşallah yaaa o kadar şanslısınız ki. Hep ikiz üçüz çocuğum olsun istemiştim :) kalabalığı çok seviyorum ama hamilelikten nefret ettim yani zorluklarından :)) bir taşla iki, üç kuş vurmak isterdim :) Allahım sağlıkla kurtarsın inşallah🙏
Fatmas0790 Merhaba bende 8+2 de çift yumurta ikizlerine hamileyim tüp bebekle hamileyim normal kadın doğum doktoruna gidiyorum ama sizde perinatoloji uzmanına mı gitmeliyim kalp atışlarını yarın duymaya gideceğiz doktora
Sevvl Fatmas0790 canım bende çift yumurta ikizi 3 aylık normal doktorla ilerliyoruz doktorumdan çok memnunum demekki gerek görmüyorlar yoksa yonlendiriyorlsr