Tugcozden Ozlemmyarmann benimki kız 32+1 deyim son aylar sıkıntılı geçiyor mide yanmaları uyuyamama şikayetleri vs.
Sevda87 Ozlemmyarmann 30+3 kasımın sonunda doğumum vallahamile olduğumu unutuyorum bitane oğlum var onunla ilgilenmekten zaman su gibi geçiyo
1prensannesi__ Ozlemmyarmann Erkek👼 33+3 Haftalık Son 46 Gün🥺💙 Sert bel ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri başladı bide beyfendi uyumuyor artık sürekli kıpır kıpır haldeyiz Maşallah 💙🙏
Drymama Tugcozden Benim de ayni midem cok fena bir de geceleri ayaktayim geziyorum surekli uykusuzluk var 😑
Ozlemmyarmann Sevda87 ne güzel maşallah sağlıkla gelsin inşallah bende kabızlık yaşıyorum o yüzden hissettiriyor kendini ister istemez
Mlsblnsy Son 39 gün 7 kasım gözüküyor ekim de gelmeye kalkmazsa uyku sorunu var sadece maalesef beyfendi uyumuyor artık pek 😿
Mehtap93 33+6 dayız bizde doğum 11 kasım demişti doktor ama bakalım zamanında mı doğacak yoksa aceleci mi davranacak kızım🥰🧿
Ozlemmyarmann Mehtap93 kasimli çocuklar pek bir hareketli sanırım Bendee oğlum için aynısını diyorum yalancı sancılar kkorkutuyor bu yüzden 😂
Ozlemmyarmann 1prensannesi__ maşallah evet haklısın nasıl yatacağımi şaşırdım vallahi sağlıkla gelsin ogluslar pek kıpır kıpır masallah sağlıkla gelsin paşalar👼
anneyim96 Ozlemmyarmann benim ki kız yarın 32 haftalık olacağız ama ben çok ağırlaştım yani herkes ben gibi mi bilmiyorum kalkamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum uyuyamıyorum bir an önce doğurmak istiyorum 😂
sultan96 anneyim96 Haftaya girdik 47 gün kaldı gündüzleri daha iyiyim geceleri çok fena geçiyor bende senin gibiyim 😩 Zaman hiç geçmiyor
Ozlemmyarmann anneyim96 bende bazen bir önce gelsin diyorum ama 😂 ay Allah korusun sağlıkla gelsinler evet uyuma problemleri yaşıyorum bende sizin gibi sırt bel ağrısını söylemiyorum bile rabbim kurtarsin bizi ❤️
Melyy Allah sag saglim kavuştursunn ❤️🧿❤️ benim size bir sorum olucak bizim de 34 şuan… Hareketlerinde bii denişiklik hisediyorum oyle pek hisedilmiyor bazi vakit te kipirdarken goruyorum ama hic agri yapmiyor… Eskiden gunlere bakiş aktifli azaldi… Sizce normal mi .. doktoru arasam mi …
Kaahvelii Melyy Yine en iyisini siz biliirsiniz çünkü her gelikte hareketler farklı Rutinin dışında bir şey sezdiyseniz bence bi muane olun 😕
Ozlemmyarmann Melyy ben 32. Haftamdayim bebek doğum pozisyonu aldığından ötürü hareketleri biraz daha zayıflıyor diye tahmin ediyorum yine de kontrole gitmekte fayda var Allah korusun
Gzmslmz Ozlemmyarmann 32+1 oldu benim sipadaa cinsiyeti erkek 🥰 uyuyamama ve mide yanmasi disinda hersey yolunda cok sukur ❤️
Fatovebebegi Ozlemmyarmann 30+6 gunluk olduk cinsiyeti erkek kasim ortasi dogum sezeryan olcak bi ara korkular vardi nasil olucak felan diye iki kucuk cocugum daha var onlarla geciyor gun gun sonu yorgun bi hamis olarak devriliyorum😀cocuklar hasta iki gundur biri iyilesiyor digeri hasta oluyor ona uzuluyorum uyumak yok nobetteyiz col sukur sadece nezle olmuslar
Motherbabys Ozlemmyarmann 32+4 olduk iki gündür midem kavruluyo uykusuzluk hat safhada oğlum olucak ALLAH ın izniyle son 52 uygulamaya göre 🥰💙🤲
Tazeannecik21 30+6 günlüğüm ilk hamilelik, endişeleniyorum,heyecan,korku hepsi bir arada 20 Kasım gibi doğum planlanıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun 💙 Cinsiyet erkek
Ozlemmyarmann Tazeannecik21 bende aynıyım valla nasıl olucak napicam sorun olacak mı diye kendimi yerken buluyorum bazen rüyalarıma kadar işledi… İnsalalh sorunsuz bir şekilde sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder pasalarimizi 👼🙏
Oslemasel Ozlemmyarmann benim kız 31+5 haftalığız. Allah’a şükür sıkıntım yok rahat rahat yol aşıyoruz
Merve201119 Ozlemmyarmann benim normalde 1 Aralık fakat sezeryan olacağım için doktor 17 kasımda alirik demişti geçen gün cinsiyetimiz kız benim şükür bir sorunum yok rahat geciyor
beste33 Merve201119 kaç haftaliksiniz ben şuan 29+3 acaba kasımda doğar mı diye düşünüyorum da merak ettim
12Kbra12_ Ozlemmyarmann kızımı bekliyorum 31+5 22 kasım diye gösteriyor ama bilmiyorum 1 2 hafta ileriden gidiyordu böyle devam ederse sezeryan diyebilir belki ☺️ bazı hareketleri canımı çok acıtıyor sadece onun dışında herşey güzel ☺️