emossss_4 Şubat başı benimde inş dr kıza benzetti ama bebiş bi türlü göstermedi bakalım 🤔 bu hafta gidicem netleşir mi 🥰
Lidia Huma15 Benim bebeğim kendini 17. Haftada gösterdi kız bekliyorum . 21+2 olduk detaylıdada kız dedi doktorumuz 2-3 kere kontrolde hep bacak arasını net gördük 🥰 Bu haftadan sonra bir süpriz olmaz herhalde 😂
sunmomy Eldgrn benimde subat bebeği benimde kızım oluyo💖 bi arkadas daha var o da subatta dogurcak onunda kızı oluyo🌞
Sevim2211 Handemiiiy evet 24 Şubat son adet tarihim hatta ☺️ şuan 8 aylık ve erkek 💙 ama takvime göre kız 😂😂😂 doğumda süpriz yapmazsa oğlum olacak herşeyini aldık hatta
Handemiiiy Sevim2211 Son adet tarihine adet döngüsü gün sayınızı eklemelisiniz,mesela 28 günlükse adet döngüsü 14. Gün yumurtlama olarak hesap ediliyorya,son adet tarihi+14 şeklinde,eğer 32 günlük döngüyse +18 şeklinde:)
Handemiiiy Baharsss son adet tarihine yumurtlama zamanını girin öyle bakın bide son adet tarihi+14 gibi,eğer 28 günlük döngüde adet oluyorsanız tabi,bende bilmyrdm bunu,son adet tarihime bakarsam sadece benimkide tutmuyordu ama doğrusu böyleymiş
Sinemozy Aylinkub gebe.com dan yapmıştım buradan bir kaç arkadaş bu siteden yaptığını söyledi çoğu sitedekiler bir biriyle uymuyomuş
Ozge_2022 Happy52 gösterdi aslında bende hiçbişey anlamadım inan hala alışamadım bu zamana kadar oğlum diye sev konuş ama kız çıksın😅 insan şaşırıyor hangisine inansam diye